Nuffnang Glitterati Dah Pun DILUCUTKAN :(


(Click pic to view)


Adehhh...akhirnyaaaa, haha. My nuffnang GLITTERATI dah pun di lucutkan...adoiiyaiii. Cepat² Zie delete all YOUTHSAYS nyer campaign. Sbb kate org Youthsays effects status glitterati...

Served me right ler coz TAK PERCAYA ape yg dorg say..kuikuikui.






**Click to view**



Dan ape yg paling menyedihkan adalah....ALL MY BUFFERED EARNINGS, dah di REDUCEKAN 60% dari setiap amount for each campaign. Utk blog zie yg x served youthsays pun kene sekali gak...adoiii adoii.

Before this total income of all my buffered earnings adalah RM100++ but now jd RM59.98 utk semua total. Zie kehilangan around RM65...uwaaaaa, manyak tueee wehhh.

Haaa..padan muke zie. SIAPA SUROH CURANG ngan NUFFNANG kan...hehe.










P/s:
-->> Already write dgn dak nuffnang
about this matter n inform dorg yg
Zie dh deleted all my youthsays campaign
and no longer served YS. Zie more syg
nuffnang. Nk stay loyal pasnih...





Redbloodsnow Copyright©

29 comments:

yanie said...

waa byk gak kene tolak tu..sian u

Azman Roslan said...

fuhh.. banyak jugak duit tu kurang kalau status pun dilucutkan.. kena berhati-hati lepas ni..


Bagaimana Buat Duit Dengan Blog List

:: p R i n c E s S _ N :: said...

byk gak effect die ekk..naseb ko dr 100 klo dr 1000..menangiss woo..

Whoopz said...

At last kena gak ko ek.. Harap2 lepas ni tabung nuff2 ko naek smula..

Stilla said...

tedah ktk yunk...xboh publish gik hal YS yunk...ktk campaign pake fb jak selamat...

chenta said...

terjawab juga persoalan i hari tu ^_^

ardinihumaira said...

tu la yunk... isk3.. takpe2. nanti ko akan dapat lagi 50-60% tu. ^__^

peaNut said...

aduiii...sedih eyh...byk da jak kehilangan...huhu..lain kali jgn curang gk ya k..hikhik

JMR said...

ahakz..terkena gk ye.sabar2..setia pd yg 1 sudeh...heheheh

Bai said...

zie tak baik curang..hehehehe

Fina Fento said...

alamak, saya ada pos pasal YS nye kempen yg clean & clear tu..agak2 lepas ni kena tak? *takutnya takutnya

eT said...

kalo et kene tolak RM tuh..mmg 0 terus la..huhu

Uruchimaru @ kf said...

zie jgn risau status itu akan kembali semula..!

Zura said...

wahhh zie byk tue kurang nye...amaran keras nuffnang tue...dah pasnie jgn buat lagi...usah sedih2... :)

Erina Asmawani said...

huuu..banyak eh buffered kitak, buffered mek ciput jak, ya pun baruk tauk kewujudan buffered ya 2 ari lepas..

xpa, klak nuff kitak gain balit k. Stick for the one ;)

dianna said...

kita pun dah kene. gatal sgt tangan ni nak serve maggaads. terus kene g ordinary. buffered earning sume abes jadi sikit. rasa nak nangis pun ade time tuh. tapi skang dh glitter balik dh. hehehe :)

Peminat Katie Holmes said...

ha, tue la. sape suruh curang.

Redbloodsnow said...

DIANNA
->> haaa ambik brape lame ek dorg nk back kan blik ker status glitterati ea?

hehe

ieyka02 said...

syg nyer..youthsays pon mencanak income..tp xpew la...tamo curang da lew ea...heheheh

mermed Z... said...

salam kZie...

nk mtk tlg ajr cane nk ltak nuff advert antara entry..
plzzzz

Shafie said...

shaf pon nk setia..cewah..hahaha

@ku d! sin!e said...

same lah..
dah buang iklan lain pon..
haha

* mEsSy * said...

nowander la messy pnya pown kurang gak bile promote ys anin.. huhu.. rugi2..

=(

Zumie said...

yeke..xtahu la plak...sebab aku nufnnag jela yg laen tak amek port pon hehee

shahrul said...

eh??yeke kak??glurpp!!
mcm takot je dah,nak wat entri pasal youthsays nih..adeh...hehe..
sabo kak..sabo..dugaan..

:p

PinQib said...

tu ler..
setia pada yang stu itu terbek

Mya said...

still blh campaign YS kan zie.. tapi kat facebook je lorh

http://blogmaya.coom

nanie (✿◠‿◠✿) said...

parah gk mcm ni..nk dlete la ys..huhu

Sharinginfoz said...

jangan promote melalui blog sudah le kan