Blog Review : BLOG MAYA :)


"LOVE ME OR HATE ME" haaa itulah tagline utk Blog Maya :) Comel jek banner die kan. Bile tgk avatar tuh..sure uols dah taw brape bilangan family member yg ade kan kan? ^_ Hikss...




Tadaaa!!! Inilah tuan empunya blog tersebut. Ayunyerrrr die bertudung ginie² kooo noks. Weewiittt!!! Pd guys lak...haippp!!! ko jgn nk usha ea. Bini org nih weh..haha :P bluekss...

Tuan empunya blog bernama Mya. Zie panggil beliau, Kak Mya :)





Ini plak laki Kak Mya. Ehh ehh...opsss! Silap silap...mati kang tapak kaki encik Z kat muke zie karang, hahaha. Ini Fahrin ea. Kesilapan teknikal td..haha.

Bergambo ngan artis terkenal tuh nokss...klass ah. JELESSS :P




Haaaa...inilah die pic Kak Mya bersama hubby tersayang, Encik Z :) Pic nih di ambik time photoshoot perkahwinan mereka. comel n unik lak pic nih. So far x pernah lg Zie tgk shoot pengantin pegang signboard gitu...hehe.

Thumbs UP, Kak Mya :)





Ini plak puteri kesayangan mereka, Yaya. Pic nih di ambik time yaya graduation day :) comey jek...geram nk picit pp die taw.




Jgn x taw... Kak Mya dah pijak kaki kat Kuching taw. But sadly time tuh Kak Mya lom lg kenal ngan Zie kot. Tuh pasal ler weols x roger² ngedate bagai...hiksss.





Pssttt..jgn x tahu gak kooo. Blog Zie adalah among blog favorite beliau. Wahh...terharu kooo zie noks :) Zie baruuuuuu realized taw...hikss







Haaaa...kat ctue lah banner blog Kak Mya ea. If ade nampak avatar katun yg comel 3 org tuh, Kak Mya ler tuh..hehe. Pape pun, jom terjah blog beliau..




-->> BlogMaya.Com
















Redbloodsnow Copyright©

6 comments:

Mya said...

awak dgn dni mmg molek berkawan..
dua2 sama sengal, gila2 but comel!:)

thanks for the entry zie.
suka bangat.. *winks*

ardinihumaira said...

whoa... aku punya 2nd review untuk blog dia pon duk standby gambo fahrin gak. hiks...

best kan tengok life dia.. aku paling leleh tengok dia tempek gambo makanan. gulppp :D

Cik Nurul Pinky said...

salam zie comel..happy belated besday to you ohh baru tahu umur dah 26 so kene panggil akak zie lah ni yer hahahaha...

ada tak email akak untuk contact personaly punya?? nurul berminat nak sewa tapak yang rm20 utk blog tu..so mcm aner caranya yer bab nurul nak bank in duitnya ni hehehehehe..

nanti apa-apa akak balas dekat blog ni yer http://www.inidiarinurul.com sebab tak boleh nak masuk post comment kalau guna id wordpress sebab akak tak buka comment utk open id...

* mEsSy * said...

jom terjah menerjah~!!!

farahfatihah said...

wahhh fahrin!! jeles sungguh!!!

shahrul said...

comey gile blog die tu kak..lawo,lawo..nak singgah..

nak menduakan blog akak..hehehe...

:p