Kalau Abby Abadi Meluahkan Perasaan Di FaceBook. Fasha Pulak Meluahkan Di Twitter **Hemprh..alahaiii **



O'oh.. Fasha dah marah. aaa aaa.. tak tahuuu. Hehe. KESABARAN Fasha akhirnya meletup gak gara²... Nora Danish memberi keterangan di HMetro dgn mengatakan hbgn Fasha dan Jejai telah putus kira² 2 bulan before dorg bercuti di Jepun...

..ape lagi...teros lah si Fasha nih UP status kat Twitter.




Wahhhhh BERSERTAKAN BUKTI tueee.. Haaa haaa Nora, sila takut sat ea...hehe.






Alaaa...sape soh kau rampas hak org. Tuh pasal ler ramai yg tindas kau. Lenkali cari yg BUJANG or DUDA. So takde lah org tindas kau. Wutever.





Elehhh...if kau tuh ditempat Nora, then Nora di tmpt kau...aku rase surenya kau nyer meroyan HEBAT lg dr Nora. Cam bebudak jer UP UP status gnie² kat Twitter. Why dont, sakit hati...kau teros je attack.

...attack secara face to face, lagi puas hati dr mengiyau² kat Twitter. So CHILDISH! Be mature, puhlease!













Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Lacto-Lite Product
-->> Click SINI If interested
utk membeli product kesihatan
ini. Click -->> SINI for more
information :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-->> Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

alinac lover said...

hiks~ apa lagi la pasni eh~

Nur Islam said...

sobsobsob.. sian kakak ai si nowa

Puteri Zaza said...

btol2

Fina Fento said...

ooo..yang ni rupanyaa..dah tengok kat twitter buktinya tu..haha..mcm bodoh je buat pangai cmni..haih. artis.

-arifah- said...

fasha memang berjiwa kanak2. apa guna reply through twitter kan? kenapa selama ni dia tak face to face jer dgn ND?

atty's said...

kojo lain tade berebutkan jantan sorg tu ...

Aku Skema said...

oh..ingt tuhan lagi..bagus..tapi ingt tuhan tu utk mende maksiat ke?haha

My MiRa said...

padan muka die dh putus...yes yes yes

ardinihumaira said...

argh fasha udah2 lew.. orang nak balik kat suami.. nak balik kat bini.. ngko tu yang rampas hak orang dulu

Nem0 o0h Nem0 said...

pasal lelaki sorg nk berebut kan?ermm..

skang ni fb ngn twitter mmg tmpt luahakn perasaan la..

H.E.R ShOppe said...

bukti apakan itu??adakah fasha menyimpan bukti nora bersama orang lain???

AmirFX said...

Sapa lah childish sebenarnya.. haha..

mr_mrs mikko said...

aku kalo dh x bkenan ngan dia ni..
apa ja dia ckp..
x kose aku nk layan.