Mak Pak... SILA JANGAN Biarkan Anak Uols Begini. BAHAYA Okeh



Adakah uols tgk ape yg Zie tgk? sila mata tuh FOKUS kat red arrow Zie tuh ea. Haaa nampak tak? If uols seeing it live, almost hampir SEPARUH bdn dia dok kuar okeh. Dari fast driving sampai ke jammed gnie...

...mak pak dia stillll gak biarkan anak dia dok kuar² gitu.





Seee... **close up ckit** Geeeeraaaammm Zie tgk taw. Bahaya. Actually tak sempat nk snap pic tang motorsikal lalu kat tepi keta tuh. Terkejut dak tockal tuh dia tetiba kuarkan bdn. Eeee Zie geram kat mak pak dia.

...AWATLAHHHHHH ko biarkan aje anak ko dok gitu². Tak syg anak ke ape. Mahunyer anak ko terjatuh dari tingkap tu...baru ko nk seybok². Eee geram taukkk. So parents out there..

SILA JGN JADI spt mak pak budak nih. BAHAYA.












Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Blog Adam-Upadte
-->> Click SINI utk view his blog

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-->> Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

20 comments:

VIVIAN said...

nang sik syg anak lah.bodo mak bapak sik sayang anak kedak ya..lalai

AmirFX said...

Berani juak nemiak ya.. Mun zaman dolok marek dah kenak paluk...

noorafzan said...

bahaya betul..
patut tutup tingkap tu jgn bagi anak2 kuar kepala.

Whoopz said...

Kenapa la ngan mak bapak bdk tu? Dah kena baru nak nyesal? Ishk.. Sgt2 la kurang pandai..

Nur Islam said...

meh sini yaya anak die kalo xsayang anak

Puteri Zaza said...

klu dah jadi apa2 baru nak nyesal xguna

eLLy said...

bahaya la .. sedangkan yg dlm kete pun boleh terpelanting keluar inikan dari tingkap ... fergagagagazadoh ...
~marah dlm bahasa german~

saya_arief said...

bahaya betoi..

Softtouch [Hanim] said...

bahya tu zie...mmg sy xbg anak sy buat mcm tu...bahaya ooo

honey amour said...

ayokkk..bahaya betul..giler arh parents budak nih...

atty's said...

Apsal mak pak nya biorkan je.bahaya.betul tu
mcm2 leh jadik..sambil geleng2 kepala

cik niza said...

ish2...bhye2...patutnye parent kne alert ank die..huhhhh

FiZ said...

nk kata tak prihatin...entahla...agaknya bapak or mak dia tengah sibuk drive kot...hehehe...


tp sangatla berbahaya kan...patotnye tutup je tingkap n lock...jgan kasik budak2 bkk lngsung tgkap tu...

Fairus Bin Mamat said...

SANGAT MERBAHAYA.. TAKUT NANTI ADA KERETA YANG TERLANGGAR NANTI..

~♥ iella ♥~ said...

byk kali tengok ibu bapa yg tak kisah anak2 kluarkan kepala cmtue...
Atas highway pun ada gak tau..

ardinihumaira said...

adeih kalo lalu moto memang bahaya lew budak tu

puanbee said...

memang bahaya nih...erm akk kalo bwk ank pintu tinggakp semua lock...

mr_mrs mikko said...

eeei, aku pn geram ngan org mcm ni..
org tutuplaah tgkap tu,
utk kslmtn anak.
x syg anak btul

p R i n c E S s _ N said...

adehhh...parents budak ni x alert ke ape...tkt aku...

ctfazirah said...

betul la...ish..kmk pun geram mun nangga situasi mcm tok...bahaya sgt2