Reddish GiveAway : Saya Nak Sarawak Souvenir!



STICK MODE
Until 30/6/2011


Please Scroll Down
For NEW UPDATES Ea Uols ^_-





Cakkk! Kali ini zie throwing a Reddish GiveAway (GA) ea uols. Inilah 1st time zie buat GA. Selalunya zie buat Reddish Contest je kan. Utk Reddish GA zie yg pertama ni, zie akan bg kpd 5 bloggers yg bertuah souvenir dari Sarawak :)

Siapa nk join, kenalah mematuhi term & Condition dibawah ^_^


1) Reddish GiveAway in open kpd semua bloggers. Bkn follower pun takpe. Tp followers amatlah digalakkan utk join ek ^_-
2) MUST BUAT ENTRY ttg GA ini. Just a normal n simple entry, tak perlu pjg lebar. Dan hendaklah bertajuk "Reddish GiveAway : Saya Nak Sarawak Souvenir!" dan harus tempek banner GA diatas taw.
3) Submit ur entry link HANYA DI KOMEN BOX ENTRY INI sahaja ek uols.

See....simple je kan syarat-syaratnya ^_- Pemilihan pemenang akan melalui proses 'LUCKY DRAW" la ek uols. Hanya 5 yg bertuah akan dpt 1 fridge magnet, 1 keychain ukiran sarawak dan 1 keychain pencil :)

Contest end pd 30/6/2011. Berlangsung 5 hari je uols. So cepatttt joinnnnn! GOOD LUCK!



REDDISH CONTESTANTS
1) QUEEN IMAH -- Click to view
2) LANA BUSY BEE -- Click to view
3) SALLY ZALYZZ -- Click to view
4) D (Bila Ku Kata Cinta) -- Click to view
5) YONG (Beautilicous) -- Click to view
6) NANA KIMIE -- Click to view
7) SYUHADA -- Click to view
8) MRS. FARHAN -- Click to view
9) SHEERA HAIFA -- Click to view
10) IZAN ISHAK -- Click to view
11) ANIM -- Click to view
12) KAK ZURA (MerryGoRound) -- Click to view
13) NEA FLERIDA -- Click to view
14) FARA ANAK ABAH -- Click to view
15) -TALKATIVE- -- Click to view
16) ATIQAH SA'AHIRY -- Click to view
17) KASEH SUCHI -- Click to view
18) BABY -- Click to view
19) PUTRI MALU @ IMA -- Click to view
20) CIK BUNNY -- Click to view
21) SWEET UMI -- Click to view
22) RAJE CARL -- Click to view
23) AMIRA LIYANA -- Click to view
24) FIEDA -- Click to view
25) CEMPAKA KUNING -- Click to view
26) TRULY MADLY DEEPLY -- Click to view
27) YANA -- Click to view
28) ZYASH -- Click to view
29) ZURA_HABIB -- Click to view
30) IZZATY HEDRY -- Click to view
31) AZATIE SAYANG -- Click to view
32) JOEL LESLIE -- Click to view
33) MYRA JAY -- Click to view
34) MYRA JAY -- Click to view
35) NOOR FATIN -- Click to view
36) ZAKULIM -- Click to view
37) FA10 -- Click to view
38) LIZAWATI -- Click to view
39) LIZAWATI -- Click to view
40) HUDA -- Click to view
41) ASYIFA MUSTAFFA -- Click to view
42) ADISH.SHIDA -- Click to view
43) NURUL ATIQAH -- Click to view
44) MRS. REDZUAN -- Click to view
45) AYUNG -- Click to view
46) ZUNETA -- Click to view
47) AZWA AZEE -- Click to view
48) NANA -- Click to view
49) NUREEN -- Click to view
50) LA DOLCE MEA_NATT -- Click to view
51) ALYA FIFY -- Click to view
52) ALYCIA -- Click to view
53) BICARA HATI IBU AISYA -- Click to view
54) UMILIZA989 -- Click to view
55) CEKODOK -- Click to view
56) AMIEYNNA -- Click to view
57) FADZILLAH KAMARUDIN -- Click to view
58) SAHBANU-BANUU -- Click to view
59) CIK IDA -- Click to view
60) MARIA LIZA -- Click to view
61) INA -- Click to view
62) IZAN CUTE -- Click to view
63) CIK ROSE CUTE -- Click to view
64) TIEFAZATIE -- Click to view
65) ATIEN -- Click to view
66) MISSCHA -- Click to view
67) CIK PURPLE -- Click to view
68) HUDAA.UDEY -- Click to view
69) CIK SUZLIN -- Click to view
70) PESTA JIWA -- Click to view
71) EIDA EIRA FIZIE -- Click to view
72) ANNUR -- Click to view
73) CIK MISI -- Click to view
74) NIDA -- Click to view
75) MEOWW CAT -- Click to view
76) INA HASSAN -- Click to view
77) NINIE AZRIENA -- Click to view
78) ITA -- Click to view
79) ROHANA AHMAD -- Click to view
80) CX'SD -- Click to view
81) CUTE MUM -- Click to view
82) JUNIZA -- Click to view
83) MUSLIMAH VOGUE -- Click to view
84) AIEN -- Click to view
85) AEEN -- Click to view
86) SARAH MOHAMAD -- Click to view
87) NINIEY AZIANE -- Click to view
88) SHYELLA ANUAR -- Click to view
89) SUTERA KASIH -- Click to view
90) PINK UMMI -- Click to view
91) INTAN BERLIAN -- Click to view
92) NOR AISHAH -- Click to view
93) JAA -- Click to view
94) FARIZA -- Click to view
95) CIK PUAN HADY -- Click to view
96) ZAZA ZAFRAN -- Click to view
97) MAMA ZHARFAN -- Click to view
98) LULU CALDINA -- Click to view
99) MATA SAYA BULAT -- Click to view
100) CIK NAJIHAH -- Click to view
101) EYKN -- Click to view
102) OGY -- Click to view
103) ALEESYA'S MUMMY -- Click to view






Redbloodsnow Copyright©

124 comments:

Dea said...

mek leh join x??.. hehe

zuneta said...

wow..ada GA...confirm nak join....tungguuuuu...

[sutera kasih] said...

wahhh kak zie buat GA..msti join tok ehh :)

QueenImah said...

ok siap da kak zie...

http://queenimah.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

^_^

Redbloodsnow said...

DEA
-->> haha..join jak mun maok. w/pun org sarawak..HAHA. tp cute aih souvenir mek beli tok. dillah pun ambik segek juak diantara 3 souvenir ya...gago juak nya maok aih..hikss

join jak yunk ah :D

ZUNETA
--> hehe..orite. sdg menungguuuu :P


SUTERA KASIH
--> join yan, jgn x join. support kak zie pun GA...lalalala :D

Redbloodsnow said...

QUEENIMAH
-->> Wahhh..PANTAS kau yunk..hehe. baguss bagus. semangat waja...hehe.

TQ for joining. Good luck taw. mwah

LanaBusyBee said...

waaah beshnya, nk join jugak..eh tak sangka tersama (erk ayat apakah? hahaha) lana pun buat GA gak...jemput yer zie join ^^

LanaBusyBee said...

dah join yeeay ^^
http://lanabusybee.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Redbloodsnow said...

LANABUSYBEE
-->> hehe..orite lana. Zie akan joinnnnn! Insya'ALLAH esok akan auto publish dgn sendiri ek :)

sallyzalyzz said...

salam.. dah join
http://sallyzalyzz.blogspot.com/2011/06/join-reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

AmirFX said...

Best ehh.. Berik peluang ngan dak senanjung join benda tok...

Bila Ku Kata Cinta... said...

D try ek Zie..

http://bilakukatacinta.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

alinac lover said...

yong join :)

http://www.alinaclover.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

SyUhAdA said...

syu join ye kak zie..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

tQ~

Mrs. Farhan said...

http://deefalyacontest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

shera haifa said...

join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Mizz Coki said...

Whoa zie, kamek dolok pernah teringin nak molah GA for craft, kedong banyak keychain felt dirumah riya lah... tapi takut sik LAKU katanya... maklumla blog kamek sik segelemeres blog Zie. :D huhu

Good luck bloggerz!

Izan Ishak said...

izan join~


http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

aNiM said...

saya join ya:)

id: aNiM
fb id: Anim Seran

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

tq~

Zura said...

mahu join

http://zura-merrygoround.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

nEa FleriDa / nIL said...

salam, hye. sy join

http://neaflerida.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

tq

fara anak abah said...

saya join

http://jommenang.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

-tAlkativE- said...

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

sy join n follow.thanxx..:)

Atiqah Sa'ahiry said...

http://umealong.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

kaseh suchi said...

JOINED~

http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

id folower: kaseh suchi

baby said...

done!!

http://nonasani.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

kamek join: http://imasukajoincontest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Cik Bunny said...

Cik Bunny nak join
http://giftcikbunny.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

...sWeeT uMi... said...

umi nak join gak (^_*)
http://sweetumi79.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

raje carl said...

http://chipsmoresaje.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

suda joinn .. :)

amiraliyana said...

salam. join jugak..

http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

fieda said...

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

ID : FIEDA

ID FB : RAFIDAH SALLEH

Cempaka Kuning said...

CK join.

Id follower-cempaka kuning
Id Fb-Norzie hany

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

kak zie: orang lawas juak ka?hehe

Zyash said...

Dah siap dah kak Zie..

TRULY MADLY DEEPLY said...

hello sis..saya join..hehehe.. =P

http://gadis999.onsugar.com/Reddish-GiveAway-Saya-Nak-Sarawak-Souvenir-18020188

Yana said...

Yana nak join ye...

http://galeriilmushazyana.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Redbloodsnow said...

PUTRI MALU
--> sik la ima. mek org kuching miaw miaw..hehe

Redbloodsnow said...

ZYASH
--> dah siap? meh tinggalkan link dlm komen box ni ek. utk memenuhi syarat GA ni

zura_habib said...

Sy join
follower: zura_habib
entry:
http://shahzurahabibcontest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty join..=)


http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/zie-throwing-reddish-giveaway.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.K.atie join!!
http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

ID:azatiesayang

Joel Leslie said...

Salammm ! Kamek join juak ! mek mok juak souvenir ya ! okok ? hihihi

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

kamek dari miri, btw. hihihi.

tq.

Myra Jay said...

Dear, Myra join ye :>)

http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

NOOR FATIN said...

saya join ye!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

id : noor fatin

zaikulim said...

salam zai join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

fa10 said...

salam kenal,
saya join ga awak..

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

id: fa10

lizawati said...

saya sudah join

entry link:http://sitizahrah2009bunga.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

id follower:lizawati adnan

Huda said...

as salam,

me join

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Asyifa Mustaffa said...

sy join ^^

http://asyifamustaffa.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

aDisH.sHidA said...

shida join...harap2 tuah menyebelahi

http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Cik Wanie Ghani said...

gud luck pada mereka yg join contest nie:)

nurul atiqah said...

http://contest-and-giveaway.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Saya join :)

mrs redzuan said...

saya join..

http://ohaza.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sawarawak.html

AYuNG said...

ayung join jugak!

http://ayung-join-contest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

zuneta said...

zu datang...lama tak tunggu?? haha...

http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

mekasih...selamat joinkan diri...

Azwa Azee said...

join

http://wishqeelwizrai.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

-Nureen- said...

nureen join
http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html
tq

La dOLcE mEa_nAtt said...

Hi sis...
saya join

http://meanatt.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

p/s: sy pun ada bg give away kalo uolls nak leh visit blog sy >_<

alya said...

sy join!:)

http://alyafify.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

~~@lyci@~~ said...

alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

tq ;)

smiley said...

wahhh..best dpt souvenir dr sarawak..nnt cr idea la nk bwt entry

regards,
Sofia Smiley

Bicara hati ibu aisya said...

Saya nak join gak.Nak menang souvenir dari Sarawak tuh.hihihih

id follower : bicara hati ibu aisya

http://aisyaluvcontestga.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

tq

umiliza989 said...

assalam...
saya join

id follower:umiliza989
lni:
http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

cekodok said...

join

http://contestcekodokpunyer.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Amieynna said...

zie kite join!!!

http://amieynnaamin.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

nak sarawak souvenir!

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

S@hB@Nu-BaNuu said...

Joinnnn

http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

cik Ida said...

cik ida join ye dear..

http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Bui Idzra Ryn said...

zie,mun kmk org sarawak leh join juakkah...?hehehe

Ena said...

nak jugak join.. tp badan masih kepenatan.. ada masa lg kan.. harap sempat la yeh zie..

MARIA LIZA said...

Nak join juga boleh??? Ni linknya http://luvilmi.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Ina said...

join....
"Reddish Giveaway?"

Подтверждаю said...

as salam..
argh!! baru online!!
mahu join~

jap. otw~

=p

izan cute said...

http://izancute.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Cik Rose Cute said...

HA HA HA....BUAT GIVEAWAY YA...SIS JOIN...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

tiefazatie said...

ifa nk join gak sis..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

id follower: tiefazatie

tq!

atien said...

http://atienabila.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

misscha said...

sy join juge...

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Cik Purple said...

join:)

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

hudaa.udey said...

join jugak..

http://addicttogiveawaycontest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

#ciksuzlin said...

joined!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html


p/s: jom follow saya di suzlinazreena.blogspot.com ;] TQ.

Pesta Jiwa said...

Saya musti pilih...!!!

http://pestairamajiwa.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

♥EiDaEiRaFiZie♥ said...

join...

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

tq

annur_islam said...

Salam..saya joinn..

http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Thanks..:)

CikMisi said...

done join..

http://contest-ga-ld-by-cikmisi.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Nida said...

As-salam...

Kak Nida mencuba.. moga2 ada rezeki..ameeeeennnn

http://along-nidar.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

id follower: Nida

tq:)

meoww cat said...

join...

http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Ardini Humaira said...

Goodluck semua :D
rasa nak join gak aku tapi sempat tak nih.. 2 hari lagi hehe

inahasan said...

join

http://inahasan.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

ninie_azriena said...

ninie join :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

ita said...

http://ita-contest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

ita @ atiron_2000 dah joint

ita said...

http://ita-contest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

ita @ atiron_2000 dah joint

Rohana Ahmad said...

http://kesayanganmukerinduanku.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

zuneta said...

mekasih dah tersenarai...no 46...

salwaismail said...

salwa buat GA. tengah cari sponsor.
:)

http://salwaismail.blogspot.com

cx's said...

http://cxopportunities.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

id : cx's

thank you so much zIE cuz give me a chance to join your GA! =)

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

TQ

juniza said...

join

http://blogjuniza.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

nak fm lehhh???

http://norazwa50.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Aien said...

Salam... Aien Join ye...

http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Aeen said...

Hye Zie..

Aeen pun nak join gak lah..hehehe..

http://aeenfadzilah.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

sarah mohamad said...

akak zie saya dah join. pheww mujur masih sempat lagii. hehe


http://sarahdandia.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

NinieyAziane said...

As salam K.zie,,

Ninie join yer GA ni..
ni link ninie..

http://ninieyaziane1009.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

huhu...tq2..

Shyella Anuar said...

Kak Zie .. kmk nak join juak boleh nak ????? hehe

http://miaaomelucu.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

thankss .. hopefully dapat laaa .. selalu jak x bernasib baik .. haha

okay , bye kak zie ! :)

[sutera kasih] said...

fuhhhhhhhh mudahan bernasib bait hehe

http://suterasyaxa.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

PinkUmmi said...

join

http://pinkummi.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

TQVM

Nor Aishah said...

Aishah join :D
http://denganredhaallah.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

masih belum terlambat kan ???

Jaa said...

join

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

.fariza. said...

http://blogcikfza.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

cikpuanhady said...

salam..me join..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

thanks..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Notre Belle Histoire

Zaza Zafran said...

zaza join yer kak walau macam takda harapan jer..huhu

http://thepinkbloggerprincess.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Mama Zharfan said...

me join

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

id follower : mama zharfan

Lulu Caldina said...

id : Lulu Caldina

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

mate saya bulat said...

MSB juin gak. (:


http://sitizarizza.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

cik najihah said...

http://najihahfara.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

eykn said...

sis!! dah join :)

http://youandmepluskisahkita.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Ogy said...

MASIH SEMPAT G KAN JOIN GA NIE??

http://ogy2112.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Redbloodsnow said...

OGY
--> a;ah sempat lg :) ari last sumbit entry. esok dah closing date sudah. good luck ek

aLeesYa's Mummy said...

slm join ye..

http://fiezayie.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html

Zyash said...

Sorry kak lambat letak URL.
http://zyash.blogspot.com/2011/06/reddish-giveaway-saya-nak-sarawak.html