Ayam Goreng Mcd lah, Ayam Goreng yg PALING Terbaik! :P



Inilah yg syorganya bila Dillah is in town. Hari² leh lunch together dgn dia (kecuali hari jumaat ler of coz..hehe)...mane tak tiap hari dlm hati ada taman noks. HAHA :D

Destinasi lunch weols kali ini adalah di....














Semestinya di MCD! Tempat makan favourite zie ni taw. dah harusssss gak order Ayam Goreng McD - Spicy! :) For me, no other fried chickens can compete dgn kenangisan rasa ayam mcd ^_^

...wahhhh memuji melambung² siot. HAHA. Fact maaa :P







Terpaksa makan laju² coz lunch break hanya sejam je...adehhh. Nampak gelojoh pun gelojoh lah. Janji tak masuk lewat. baru boss sayang. Ceaaaaa :D






Bila perut kenyang, hati pun riang ^_^ Hiksss. Tp kan uols, yg tak bestnya lah...bagi perut zie la. After je mentedarah ayam mcd spicy kan. KOMPOM kau aku "date" dgn toilet senantiasa...huhu.

...coz perut alah dgn pedas sebenarnya. Tp stillll gak tak reti nk stop mkn pedas. Cam tak berwarna je hidup if tak makan pedas :P












Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blogshop Alinac Shoppe
-- Click SINI If nak
product2 kesihatan dan
kecantikkan. Macam2
ada kooo uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

Aeen said...

ok...agak terliur tgk ayam tu....huhuh....:D

Cik Rose Cute said...

Pedas menyelerakan tau....hihihi lagi pedas lagi best!!!...

ken said...

nice ke? saya selalu makan kfc spicy chicken :)

[sutera kasih] said...

ya nang pebret ktk kak owhh hehe

amna said...

favorite mak saya :)
pedas sangat.. kalah secret recipe spicy KFC ^^

AmirFX said...

Perghhhh.. Mok cerik juak kaktok ehhss...

mr_mrs mikko said...

aku pn prefer ayam mcd spicy ni yaaang. reza lak kontra, x than pedas.. hihih...

sma lah, pas mkn.. mesti dating ngan toilet.
hahaha

ayam goreng mcd terbaik! bagus kita buat fanpage ayam goreng mcd spicy kat fb. hahaha

zuneta said...

duta tak rasmi mcd dah mula bodek nampak...bila nak belanja org jauh ni....

che'q na story said...

waaa.. pebret kita..terbayng2 kesedapan dia.

...sWeeT uMi... said...

hehehe umi selera tekak ni kat ayam kfc jek kihkihkih..so tak leh join zie la nmpk gaya nye ni huhuu

CallmeEza said...

hahaha...kita sama la zie..eza pon ske ayam goreng m'cd spicy..
terbaek!!!

Farah Shamsudin said...

bestkan ayam mcd.. kfc pn tak boleh lawan kepedasannya!

Myra Jay said...

Me too suka ngan ayam goreng Mekdi..

Alahai teringin la pulak nak makn masa lunch nie tp xde geng plak, ofismate posa plak rini..huuhuhuh

Wahidah said...

zie kalo dtg sini ade al baik..ayam die lagi suepr duper sedap dr kfc or mcd..:)

SyUhAdA said...

sedapnye ayam goreng MCd..