Chow Xiao Wei, si Pembunuh Kucing MEMOHON MAAF. Well, Ngomong sama tgn! Pui~



Remember entry Zie ttg si pendera/pembunuh nyau tadi pagi? Boleh click -- SINI if ada yg terlepas pandang. Haaaa INILAH WAJAH wanita pengkid yg bapak giler terkutuk dan keji dan KEJAM! Regret konon...hak tuihhhhh!

...berjuta kali maaf pun ko pohon, tak akan dpt menyejukkan hati weols pencinta kucing/haiwan ini tauk! Why? becoz salah sekor nyau tu MATI kau kerjakan! Stupid never finished!





Elehhh...bg muka kesian konon. Ingat dpt our simpati ke, huh?! Tapak kaki kat muka nak aje ler weols kasi. Yg si parti "roket" tu plak pi sokong dia ape citer, bai?! Eeeeeeeeee..geramnya akuuuuuuuuuu!

Akibat tekanan dari banyak pihak dan identiti dia dah pon terbongkar, dia tampil untuk memohon maaf. Akaun FB dia dah delete dan dia pun dah benti keje kat Mines. Kan dah menyusahkan diri sendiri - credited to Khairil.com

Semoga hidup dia tak aman. ALLAH maha adil. Setiap perbuatan keji sesama makhlukNYA akan di balas setimpalnya oleh ALLAH SWT. Bg Zie...zie akan maafkan dia IF ONLY dia boleh hidupkan balik anak nyau tu.

...for sure dia tak leh hidupkan balik kan? Means...forever I HATE HER! Wanita paling keji di dunia! Puiiii puiiiii! Okeh, i admit...i am really pissed off n super emo. Still terbayang-bayang cara dia bunuh nyau malang tu :(













Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
KamiHerba Blogshop
-- Tempat menjual product2
kesihatan spt Foot patch, slimming
soap dan byk lg. Click -- SINI to
find out more :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

21 comments:

Dieba said...

Cube byangkan kalau dia ditempat kucing tu... such a heartless, hidup ni ada Karma, kat dunia skrg balasannye cepat... Hate that gurl. Tuhan kasi otak tak nak gune, itu la jadinye.. huh

azlin mrs'Hairil said...

serius....benci tgk muka dier :P

Fiq Fikri said...

org cam ni jgn bg muke jew..
kasi hukuman bru die rase..
kucing yg comel tu boleh die nk bunuh
nk pukul2..erkk geram la org cam ni.xde perasaannn...

Aeen said...

ain xnak tgk care dy bunuh 2..kalo x nanti tbawa2 smp mimpi...just baca je lah...huh...kejam sungguh tomboi ni...kesian kat kucing yg x berdosa 2.....sedehnyer....(T-T)

Anne Nurain said...

kalau ada depan mata ni, habis aku keja kan.. xda sapa nak maafkn dia ni.. kejam mlampau..
sory, ter'emo' la plak.. hihi..

aiDieNa said...

Astarfirullahalazim... kejamnya dia... kucing itu binatang kesayangan nabi... mmg hati kering pompuan nie... nak menitik air mata aku tengok rakaman tue.. what she give she'll get back.. balasan Allah itu pasti!

zuneta said...

ee..tlg la jgn wat muka sedih ala2 jahat tu..meluat tgk!!! Masa dia lenyek2 kucing...pijak...pukul...tak fikir!!!

ana apez said...

dia kerja kat Mines?? The Mines, Balakong ke?? kalo mcmtu dekat ler ngan area rumah ana, boley je pegi hempok pale die kat dinding kowt...

b a m b a m ' s said...

tak elok berdendammm.. huhuhuhu.. kesalahan dia biarlah Tuhan yang balas.. Nabi pon ampunkan umat kan.. :)

MARIA LIZA said...

apa masalah minah ni sebenarnye yek?? psiko der...

alinac lover said...

gile jgk ek

AmirFX said...

Temunya kelak buleh jak sepak sedas duak..

Mrs. Farhan said...

Eeee, benci lah tgk muka dia. Rasa cam nak sepak2 je. Gerammmm.

Cute Girl said...

kafir laknat! pembunuh kucing! sial! huh...

[sutera kasih] said...

laaa..pengkid ka??
mati2 kmk ingtkan lelaki huhu

mr_mrs mikko said...

haish!
kejam gila dia buat tu..
lpas dah heboh2 baru lah nk wat muka kesiaaaan!

Zura said...

dia tertekan...tp giler g bunuh kucing buat ape..

PrincessHaNako said...

dasar cina xda ati perut..patut juak mati kelak nang sah2 masuk neraka..muka mcm S**L alu jak..mun nemu nya ludah jak muka nya. Bencik diat manusia xda ati perut gilak cmya ngn binatang eh.

Ardini Humaira said...

huuu sian kucen.. kijammm!!!

zuneta said...

ttg isu ni, dlam n.paper hari ni..banyak yg merungut kata hukuman dia terima tak setimpal....lau ngara barat..kena pnjara setahun dan dnda dkat puluh ribu lagi....lau malaysia ni, zu punya...zu bunuh je dia ni...geram tak habis lagi ni...

SyUhAdA said...

nsib baik dia dah sedar..