Eeee GERAMNYAAAA Tgk. Sampai Mati Kucing Tu Dia Kerjakan!



Salam uols, happy thursday :) Siapa ada tgk Bulletin TV3 semalam? Sure ada tgk ttg cha ya nun alif tomboy ni dera and BUNUH nyua-nyau ni kan? Zie time tgk video ni semlm, bapak giler menyirap darah akuuuu kau!

...geram okeh Zie nk buat gitu kat dia. Bapak giler keji!





Kesian tgk ibu nyau tu. Beriyer dia nk selamatkan anak dia. Tp tak berjaya coz ketakutan. TERKUTUK KAU, CHOW XIAO WEI! Hakkk tuihhhhh! Bagi zie denda RM400 tak enough lah utk kekejaman dia tu.

RM400 korek taik hidung je dia senang-senang nk byr. Kenapalah dia tak didenda 4K. Biar dia terketaq sikit bayar. Baru dia serik dera/bunuh haiwan. BENCI AKU! Mcm S*%L!












Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
KamiHerba Blogshop
-- Tempat menjual product2
kesihatan spt Foot patch, slimming
soap dan byk lg. Click -- SINI to
find out more :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

21 comments:

Cik Rose Cute said...

Kucing binatang yang istimewa...kenapa di perlakukan cam tu....huhuhuhu sedihnya..lagi2 kucing tue ada anak...jahatnya...

officially19 said...

tak sanggup nak tengok.nasib baik tak tengok berita semalam.kalau tak,confirm dah menangis-nangis.Kesian ibu kucing tu,dahlah anaknya mati,tengok anak tu dibunuh depan mata pulak tu.T_T

mr_mrs mikko said...

Eeeeei, Kejamnyaaaa yang! Vodos ahhhh!

...sWeeT uMi... said...

kejam nye dia...mmg tak dek ati perut tul huhuhu...cian kat miawww tu

Dilakochan said...

Ya rabbiii!
Tak sanggup tgk!
Sedihnya :((

sweethOneY said...

tak tengokkkk dan tak sanggup nak tgk vid tu pun. wpun aku bukan pecinta kucing tegar tapi sangat tergamak dia tu nk bunuh kucing2 tu.. kenapaaaaa

mizzkechique said...

kesian kucen tu.. kuang ajar si pembunuh..grrr..

rsnya video ni dh lama.. sbb mcm dh tgk sblm ni..

ana apez said...

otak dia letak kat BON*** kot... kucing binatang kesayangan nabi tu..
ana tak tengok berita, still in the office. kenapa dia buat kat kucing tu macam tu ye?

++tHe LoLLynIE++ said...

huhu...

kenapa kena bunuh kucing tuh..
sian dia..

xsanggup tgk..
dah melleleh air mata...

uhuks!!!

zuneta said...

rasanya lau ngra barat...aniaya kucing ni...lebih dari RM400...kena pnjara mau sebat sekali....lau zu, zu nak pijak2 je dia macam dia buat dkt kucing....siat kulit dia baru tahu..anginnnnn ni...

PutRee SeJiNjaNg said...

yobi ya baruk pengempang...kmk biarpun tkt pusak tapi kmk sik kempang nak molah pusak kedak ya...tedah eh...bodo na juak nya ya..

~queraiza cullen~ said...

eee..geramnye..sumpah keji perangainye...xde hati perut tol..da la ank2 kucing tu x kaco dy pon..bodoh tul..

Myra Jay said...

Memang kejam..
denda pun cam ringan je, mau kena sebat ke or penjara ke baru orang lain pun takut dan orang tu terus serik punya..

AmirFX said...

Ada miak tok mintak maap secara terbuka ria tek nak?! Kmk ada nemu video d arab nun nunuk anak asuk ngan gas.. Dasyat gik ya...

pRincESs_N said...

eeee...kuang ajaq! even aku tkt kucing..tp aku ade ati perut lg ok..

Zura said...

geram je tgk video nie...rase nk tubi2 je...

mrs. daydeck said...

nang kedak S**L org ya.. sik sampe ati mek diat video ya lam berita marek.. padan mukanya. sib bait ada cctv.

@juera said...

eeeeee..bencinya tgk pengkid tu..kejam nk mmpos..sggup bnuh anak kucing tu...

[sutera kasih] said...

ada msk lam berita huhu kesian ngga pusak ya :(

4zir4 said...

eee....bongokkk nyer tomboy babunn tu kak zie.. bangangg nyer dia. .tetiba jadi marah sgt2 bila tgk tomboy tu wat mcm tue.. ishh.... x bhati perot btol..huhu.. tetiba hati jadi sebak sgt2 bila tgk ank kucing tue mati taw.. huhu.. mintak2 org yg buat tu dapat balasan yg setimpal..hmm :'(

SyUhAdA said...

x sggup nk tgk video nie..
mmg kejam laa mnusia camnie..