Gambar Wajah Angelina Jolie dari Baby Sehingga Kini :)



Alololo...comel nah si angelina jolie nih time bby ek. Bibir tuh nampak kemongelan dia...hehehe.





Ini maybe time baru bergelar anak dara kot. Tang lips jugak yg terserlah tueeee. Almaklumlah kan...seksi lips ^_^ Aharksss






Adore nah dgn Angelina Jolie dlm pic ni lah uols. She's look sooooooo sweet and innocent weh. Love this pic. Natural beauty teramat lah terserlah :)






dan ini penampilannya skrg :) still kelihatan seksi dan cantik ^_^ Nanti nk tempek pic Kila fairy time baby sampai ke skrg gak lah nnti...heee hee +_+










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

AdiaLuze said...

Tak tau kenapa, tapi akak minat kat makcik sorang ni .. Kalau dibandingkan dgn jennifer anniston, akak prefer dia ni .. Boleh gitu .. hehehe :D

alinac lover said...

bibir dia mmg seksi kan

AmirFX said...

Bibir ya nang seksi smp nektok lah.. haha..

L@dyKichiMachiko said...

kmk minat juak dgnnya dear..daring, sexy,beautiful...

Softtouch [Hanim] said...

suka dia...sbb dia cntik sgt...

mr_mrs mikko said...

wow!
baby2 dah ada bibir seksi..
eeei, msti kna sayang gila dia ni kan sbb anak pompuan sorang.. hihi

Myra Jay said...

Tang mulut tu ada nak sama ngan Kilafairy..
Muncung2 itik gitu :)

[sutera kasih] said...

cne kmk ngga ka ria d tv..muka kila fairy ya time kecik, nang mulutnya dh seksi hihihi

zuneta said...

bibir dia...huhu..jeles tu...

SyUhAdA said...

lips dia yg pling obvious..