Jimmy Shanley Tiada Di Majlis Cukur Jambul Anaknya :(



For my point of view lah uols, bagi zie lah ea...SEPATUTNYA JIMMY yg berada di sebelah isterinya dan berbaju sedondon dan MENCUKUR jambu anaknya. Bukan ayah suhaila :( Kesian sgt zie tgk Jimmy.

Apalah agaknya perasaan jimmy bila majlis cukur jambul anaknya tidak dia hadir dan lakukan sendiri ek? Pity ar...tak baik dorg buat Jimmy gitu :(









CLICK SINI For
More pictures and story














Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Firzara Collection
-- CLICK BANNER utk
membeli pakaian2 muslimah,
product kecantikkan, perfume
dan byk lagi :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

AmirFX said...

Ney tuju Jimi? Sik kenak padah ka?

zuneta said...

ermmm..byk btul dugaan diorang ni...

Cik Rose Cute said...

Kesiannya Jimmy huhuhu

GnieSyazni said...

Zie..bukan Jimmy yang batalkan ek cukur jambul anaknya..die yang tak dtg..padahal dah sama-sama tetapkan tarikh..huu rasa macam ada terbaca..

sorry kalau silap..hee

Myra Jay said...

Itula kan, ksian Jimmy, bapak mertua dah marah2 Jimmy bg statement majlis batal ritu..

Orang dah tak suka Jimmy, nak wat camne kan..

alinac lover said...

kaya dorg ni

deqlis said...

mcm2 hal la kan?? nasib laa

Zura said...

a'ahkan...pdhal itu anak dia sendiri...

SyUhAdA said...

diorg mmg x jemput jimmy ke??hmmm..

[sutera kasih] said...

patut jimmy hadir ehh..siapa salah siapa sik salah ya belakang cerita ohh..ya hak anaknya bah berada disisi bapaknya :(