Kucing Try Hidupkan Kawan Dia Yg Sudah Mati. Bila Tak Berjaya, Nangis Dia :(



Salam jumaat uols. Pagi ni zie nk share dgn uols video nyau yg sgtttttt meruntun hati. Video inilah bukti kasih sayang yg tak terhingga sesama makhluk.




Bila nyau tu dh penat tekan-tekan dada nyau yg sekor lg (mati akibat di langgar keta), dia pi duduk di tepi mayat kawan dia n bagi muke sedih giler uols.






Part akhir sekali, uols tgk muka dia ek. saat dia pejam mata dia seolah-olah menangisi pemergiaan kawan dia tu, sumpah uols...menitis air mata zie. Rasa cam nakkkkkk aje zie peluk nyau tu.

...if zie yg rakam video ni. KOMPOM zie akan adopt nyau tu. Tak akan biar dia jd stray cat lg. Video ni benar-benar meruntun hati zie. Hope sesiapa yg ambik video ni adopt nyau putih tu...

P/s: Binatang yg takde akal fikiran pun reti sygkan kwn/pasangan dia. Inikan plak kita manusia.














Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Stylish De Shoppe Blogshop
-- Click SINI utk view her
blogshop :) tempat menjual
anak tudung, shawls, baju
etc yg cantik2 dgn harga yg
berpatutan dan murah. Berbaloi2!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

Muiz Ilusinasi said...

pnah tgk video ni..sdih tu cnfirm..lbih2 lg penggemar kucing mcm kiter ni haa..tp ad member gtau video ni fake..btul ker? huhu

Ku Azhar said...

hmmm....teringat kucing ku yg mati tu... T_T

Tupai Karan said...

zie... sebenarnya kucing tu dalam mood mengawan ja cuma dia tak sedar partnernya dah xbernyawa lg.

ada explaination video ni kat sini :
Truth about cat CPR video

mood sedih tu sebab pembuat video ni gunakan latar belakang muzik sedih..

Mohamad Fitri said...

Alololorrr.
Ciannye dia.
Nak je bela meow tu =(

qudwa said...

huwaaaaa....sedih giler kot...:((

Cik Wanie Ghani said...

Ya ALLAH,
sebaknya tgk video nie,
sedey sgt2 okeh....

:(

arenafon said...

Aku tak boleh tahan la bab-bab kucing nih...aku sendiri pun bela kucing...sedih

Dieba said...

sedihnye.. xdpt nk byangkan T.T
sebak sangat.. :( :( :(

mr_mrs mikko said...

sedih ah tgk yaaaang

AmirFX said...

Sedih juak video tok.. Umah kmk dah ada nyau juak time tok..

zuneta said...

tak sanggup tgk video...huhu..tak mau tgk, cian tu...kcing mmg ada prasaan belas kasihan...mcm zu, if ada kucing mati kat rumah ni...nak p tanam...semua kucing2 yg hidup akan pergi teman dan tgk apa yg kami buat...sampai selamat semuanya..!! bila tgk kucing pun ada prsaaan mcm ni...pelik, kenapa manusia leh kejam ngan anak2...snggup buang...dera...dan sbgainya..

SyUhAdA said...

ksiannye..

[sutera kasih] said...

kesian meow ya..huuhu