Kumpulan Hadrah for My Wedding --> Belom Booked Lagi :(


**pic credited to google**


Time is running out arr uols. Tinggal 4 months je lagi utk zie pak pak pung. Kumpulan Hadrah utk my wedding reception (13/11/11) belum lg zie booked taw. Zie aritu suroh dillah arrange. Tp dia tak follow up plak.

..ngade ah dillah tu. For me, 4 months period tu dah tak lama lg. So far my wedding preparation baru je 60% siap. Bunga telur, doorgift, DIY card, kumpulan zikir dan MC...semuanya lom ready lg.

Adoiyaiii...feninggg feninggg.












Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Blog Enoi
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

20 comments:

Myra Jay said...

Takpe Yank, pelan2 buat ye..
myra dulu lg la, bertunang bulan 8, pehtu bulan 12 masuk study-exam then bulan 1 kawen.. Tapi sempat buat macam2 jugak..

So Yunk, 4 bulan tu banyak masa lagi leh buat.. Jangan risau + pening2 ye :)

zuneta said...

zie jangan stress ye...bagi dillah sorang je stress...haha...dia berkerut muka tak pe,,still hensem ye...

Wahidah said...

11 11 ne eik zie

CHU MAJORFLAVA said...

after mek settle freelance mek,mek tolong ktk dear.really sorry hal kad ktk..no worries!!

asha said...

zie~kpg kmk ada hadrah and kpg belah bapak kmk pon ada.hehe..roger2 jak,if nak booked hadrah k.ktk tauk nak no hp kmk:))

sarah mohamad said...

jangan tension2 akak. wat slow2 okay :D

Aeen said...

slow2 zie...jangan rush sgt au...buat sikit2 dlu....:D...tp..jangan buat semuanya last minute...huhuhu...chaiyok2 zie..:D

AmirFX said...

Olaterdah.. Soh pakcik n makcik ktk uruskan benda cemya.. Sebab biasanya org tua lebih arif tentang sidak hadrah n zikir..

alinac lover said...

hrap2 selesai scpt mgkin ya semua hal2 tergendala tu :)

mr_mrs mikko said...

heh yang!
rilex rilex....
hihi...
kalo laaaah aku ada kosa,
nak gak aku tolong ko ni..
kehkehkeh

Farah Shamsudin said...

buat slow2 ok dearr..

Benrauf said...

yang penting dalam penyatuan tu adalah kebahagiaan. untuk mendapatkannya hanyalah dengan bersyukur walau bagaimana sempurna hari majlisnya, yang terpenting adalah tahun-tahun selepas itu.

sweethOneY said...

takpe yang, buat pelan2. buat checklist tgk mna dah setel mana belum. senang nak aturkan

Zyash said...

Kak zie kene buat weeding list kak... Pastu mane yg dah arrange n siap, akak tick...so nampak mane yg tertinggal nanti..

K O R I E said...

hehe.xsabar nak tgok akak pkai baju pengantin msti cantik giler kan.
adoiyaii.. xabarnya tggu bulan ni.
hum psl benda2 ni prempuan msti crewet lg dri llki.. jd biasa la tu kak.
^_________^

Aisumi Chan Kawa'i said...

tak lama dah tu.. chayok2 kak..

...sWeeT uMi... said...

hehehe mmg dah tak lame dah tu zie...cepat2 tau zie, ni dah pening kang bertmbh2 pening lak hehehe

kayrul-shah said...

tak lama dah tue zie..sama la ngan adik ipar kayrul, dia pun nikah 11/11 gak...semalam baru settle cari khemah...

SyUhAdA said...

xpe kak zie..slow2..jgn stress tau..
smoga smuanya lancar ye..

[sutera kasih] said...

pak pung pak pung hehe..
cepat carik nun kak..kelak full ehh