Orang Ketiga Di Antara Khairul Fahmi Che Mat & Tunangnya Elia??? :(


**Khairul Fahmi & tunangnya, Elia**



Zie rasa semua org kenal dh dgn Khairul Fahmi. goal keeper malaysia. dan rasanya jugak, ramai gak yg kenal tunangnya Elia JejariRuncing. Kisah romantik mereka dan pertunangan mereka yg wow :)

Time zie buka OhBulan tadi...terkejut zie baca entry tentang pergolakkan di antara khairul fahmi dan Elia ini :(











Aduiii...marah bebenor Elia. Sabar bebanyak ek, Elia. Dugaan bertunang nih. Bila a public figure kuarkan status gnie-gnie di FB, satu malaysia ler yg akan tahu permasaalahan di antara mereka. Itu yg payah tu kan :(

...menurut di blog gosip artis, BeautifuNara, punca pemasaalahan mereka adalah wujudnya orang ketiga... alahaiiiii...







Dahlia Teck...gadis inilah yg digosipkan mempunyai hubungan dgn Khairul Fahmi. Lawa mmg lawa. Tp kalaulah benar dia org ketiga dlm hubungan Khairul Fahmi dan Elia...tak baik la gitu.

Org dh terang-terang dah bertunang. 1 malaysia tahu KFCM tu dh bertunang. Lain lah if tak tahu. Pape pun, zie doakan hubungan Elia n Khairul Fahmi kembali pulih spt biasa.

They such a sweet couple...










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Stylish De Shoppe Blogshop
-- Click SINI utk view her
blogshop :) tempat menjual
anak tudung, shawls, baju
etc yg cantik2 dgn harga yg
berpatutan dan murah. Berbaloi2!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

25 comments:

Farah Shamsudin said...

itulaa.. ada baca juga tadi..aduyai.. tak bestla kan jadi macam ni.. harapnya cepatlah mereka berdua berbaik.. taknakla gaduh2 sampai satu dunia tau..

L@dyKichiMachiko said...

Adat bertunanggg..mmg ada jak dugaan dtg dan pergi. Kdg2, benda yg sik dimaok kita nok ya juak yg dtg..

Sumtimes, rs heran juak owh..dah terang2 tauk org ya tunangan org tp still juak mok usha..mok test market kali.

~Geram dgn org yg suka nak porak-perandakan hbgn org lain..~emoo ehh!

Myra Jay said...

Alahai nape jadi camni..
Memang cun orang ke3 tu tapi jgn guna kecantikan untuk rosakkan hubungan orang lain..
Kesian Elia..

mr_mrs mikko said...

tulaaa. abru ja aku layan gmbr2 dorg bertunang ari tu..
tup2 smlm tgk gosip2 gin..

pyh jg kan kalo public figure.. yang x figure ni pun x berapa nak share status pelik2 dkt fb.. apa lagi kalo public.teeet!

iedaurora said...

dugaan mase bertunang mmg banyak...

asha said...

salam zie
terus bukak beautifulnara tek.sik best la mcm tok o,mun ada org ke 3 ndah.kmk doakan cidak akan ok balit.

Dilakochan said...

kesian kt si gadis lah.
Selama ni dia agung agungkan si KFCM tu...

Harap dia terus bersabar n berdoa, agar KFCM tak beralih arah...

♥z@z@♥ said...

apapun masalahb oleh settle..tp klau apsal org ketiga..terang² aku ckp aku mmg bencimenyampahgiler kat yg suke ganggu hubungan org..

Cik Rose Cute said...

Semoga hubungannya kembali elok....Orang ketiga tue...nak tumpang populariti KFCM jer tue...Dulu KFCM tak glamour ada orang tue pandang?...fikir2 KFCM..

AdiaLuze said...

ala dik .. Senang ckp, Perempuan yang baik, hanya untuk lelaki yang baik .. Jodoh tu ketentuan Tuhan .. Kita doakan mereka yang baik2 je laa .. Semoga takde hati yang akan terluka .. Aminn ..

AmirFX said...

Kacak juak skandalnya ya.. Kelak kmk jak kaconya.. haha..

Mr feckry said...

ok..jujur..awek tu lagi cun dari tunang die..tapi dalam hati sape tahu

msredcheesecake said...

zie,
biarla sume berakhir dgn baik...

zuneta said...

harap2 tak de pe2 la...leh berbaik...

atty's said...

itulah ada baca gak..sedih gak utk elia

pihak ke3 pun ..pttnya faham le..

honey amour said...

hurmp..bertepuk sebelah tgn takkan berbunyi...

Zura said...

dr org xth org jd th...itulah bahayanye mencanangkan status kat fb ke twitter ke blog ke..erm...

alinac lover said...

alahai...sdey la gni

mysha said...

haDoiiii... haRAp2 aWEk mukE cun cePat2la sedaR n unDur diRi.. keKadang kTe maNusia biaSa nih terlupA... huhuhu

hope diorg leh fix balik relation nih...

~hanie_diyana~ said...

dalia teck tu kwn sy msa kt skolah mngh..mmg xdnafikan lar dia cntik sgt2..

muchang said...

sedih tgk diorang, semoga kekal bahgia and dpt solve it out :)

LaLaLovy said...

dalia bukan dahlia. kalau lelaki curang bermakna dia dah muak dengan kita. pasti ada punca kfcm buat gitttew.

[sutera kasih] said...

ada juak kmk nenga..harap2 sik betol la ohh..kesiann ehh..

Ardini Humaira said...

yunk aku sian gila kat elia. kalo ye pun.. jangan aa sampai marah mak dia kan. ape la kfcm

SyUhAdA said...

tu la..
dugaan wat diorg...