Uols...Kenalkan New Staff a.k.a Ex-Staff Di Office Weols :)





Baruuu je nk kenalkan kat uols a new staff di opis weols.Belom lg gtaw uols apa nama dia kan...huhu. Semua lom sempat lg tp si comel ni dh resign ler pulak dah...adoiii. Tp itu la....dh rezeki dia di tmpt lain kan :)

...even tho dia dh resign. Still gak zie nk kenalkan kat uols. Kan dh janji kan...hehe. So here u go...






Tadaaaa! Zie n ZAZA! si pinkish tu ler new staff kat opis weols but now...hemprhhh, dh jd ex-staff sudah. Hanya berkesempatan join company weols only for a week je...huhu.

Ok le tu kan. Sekurang²nya bertambah a lil bit pengalaman :)







Zie suroh dia posing kat workstation dia for kenangan....hehe. Nasib baik Zaza ajak bergambo taw. Kalau tidak...menjawap lerr uols kempunan nk tgk wajah comel dia ni haaa.

..seee cantik kan. Ai told yu already noks...she's pretty. Future cikgu dh ni taw...hehe. Good luck in ur teaching ea nanti, Zaza :) Pleasure meeting u w/pun hanya utk 1 minggu ^_^













Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Nadia Ar-Rumaisha
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

23 comments:

Pupel Liyana said...

muke dye cam irine nadia marcello la..cun!! tapi zie pun cun gak!!!

mr_mrs mikko said...

lawo zaza yang.
eh ko pu lawoo...
nasib baik smpat kooo bgambar ngan dia yang... ^_^

Cik Rose Cute said...

cun la...muka dia hihihi dia pun suka hitam jugak ker...

ahmad endo said...

kakak zie pa lagik....krem salam ngan nya lak aaaa..hehehe.....cekgu cni nya pas tuk...kmk nak apply jadi cekgu wak eh...hehehe

alinac lover said...

waaa cun ah dia

GnieSyazni said...

comel..muke cm irine nadia sikit =)

Mr feckry said...

datang dan pergi je die

...sWeeT uMi... said...

mmg cun la...tp dah jd ex da huhuhu....hope dia berjaya dlm bidang br tu...

Myra Jay said...

Ala dah nak resign ke...
Sian Zie lepas nie sibuk kembali..

BTW memang cantik cikgu Zaza nieh :)

Whoopz said...

pergh.. Cun..

~nadyahoney~ said...

cantik la dia..

PutRee SeJiNjaNg said...

aok yunk...sweet da jak muka nya...tedah baru nak ada kawan baru...lalu behenti nya..hmmmm

pepol said...

kak zie,kim slm kt die tau,hahaha

L@dyKichiMachiko said...

cute and cun melecun..ktk pun sama juak dear..=)

atty's said...

sgt sweet orgnya..
zie pun sama..jelita ..

[sutera kasih] said...

chanteknya...pinkishh gitu..nya dpt keja lain ka kak?rezekinya ya..

asha said...

:)..sweet...

Mya said...

haah lawa orangnya :)

AmirFX said...

Chubby juak mukanya..

zuneta said...

ye..ye...comel la dia, ala...syg dah jadi ex....

Uchi kay-f @hmad said...

alahai baru nk tanam tebu ditepi bibir zie oitt..dah resign iyee..!!

sweethOneY said...

cantikkkkkkkkkkkk dia

SyUhAdA said...

aah..mmg cun..