Ada Sesetengah Keluarga Raffi Ahmad Tak Suka Yuni Sahara




Aiyoooo...tak best kan bila ada sebahagian keluarga kekasih kita tak suka kita kan uols. Itulah yg dilalui oleh Yuni Sahara, kakak kpd Kris Dayanti.

"Canggung pasti. Keluarga saya kan welcome kalau ke Raffi. Kalau keluarga Raffi ada yang nggak welcome, tapi ya saya biasa saja. Selama mereka tidak memberikan kontribusi ke saya, ya saya lanjut. Saya tidak bisa memaksa seseorang untuk menyukai saya. Saya santai saja," - Yuni Sahara

Alahaiii..kesian lah kan. Takpe la...as long as BAKAL MAK MENTUA suka, itu dh cukup sudah :) Yg lain tu...wat derk je la kan. Hehe. Pape pun, harap 1 hari nanti dorg akan menerima Yuni dlm hidup Raffi :)

...si yuni ni kan, w/pun dh berumur. Tp still lawa bergetah kan. Pergh! Khasiat jamu kot :P










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

Einaz Shah Rizal Thomas said...

TAKUT KKAN kalau dah kwin nnt ada sedra bakal kita , tak suka kat kita . mintak jauh la kan ..

Qaseh said...

dugaan org bercinta...ye la yuni sahara cantekkk apa agaknya rahsia dia yekk

atty's said...

cantik ar dia..

Myra Jay said...

Betul tu, yg penting mertua suka ok, yg lain pelan2 nanti okla diorang kan..

AmirFX said...

Manis juak mukanya..

eVa said...

nang gk kacak ow.. ngga kulit nya lok.. p org cnun nang dr kecik dh amal jamu.. ne x suma kck2.. jeles heyh..

zuneta said...

pernah jgk zu alami situasi ni masa bercinta dulu ngan xbf...

Ardini Humaira said...

yuni shara ni nampak muda betul jeles aku