Adoiii! Tersalah Beli Pulak Dahhhh





Adoiiiyaiiii...camne ntah boleh tersalah beliiii. Selalunya zie pakai compact powder yg berjenis "Fair"...yg baru ni boleh plak zie beli yg berjenis "Natural". Adoii Adoii. Yg jenis natural ni...if di sapu ke kulit Zie, ianya akan appear gelap ckit dri kulit Zie. Ishhhh....camne niii.

Terpaksa gak zie pakai, kalau tak...kerugian RM22 aku...HAHA.








Blog Pilihan Entry Ini
::::::>::::::
Beauty & Health Blogshop
-- Click SINI Sekiranya berminat
utk membeli korset for beauty & health.
Korset ni untuk org yg nak kurus, jaga
badan, sakit belakang, period pain, period
tak tentu, nak dapat anak dan byk lagi
untuk kesihatan badan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

21 comments:

...sWeeT uMi... said...

cemana leh jd cenggitu ni zie, ni mesti kes penat sgt sampai terlepas pandang huhuhu...pakai je la ek dr membazir kan (",)

Myra Jay said...

Betul tu, dari rugi baik pakai..
Tp if muka nampak gelap dari kebiasaan memang kita jadi tak suka kan.. :)

sweethOneY said...

hehe janji bleh masuk hentam je yg :P

Cik Ila said...

Hehe,rupenye ade jugak yg tersalah beli mcm CIk Ila..sabar la k.Zie...kene habiskan jugak,rugi tu..RM22,kalo harga RM 5 tu,bleh gk beli yg lain.. ;)

Pupel Liyana said...

natural tu pupel pakai
sebab pupel gelap sikit hehe

Cik Rose Cute said...

Camna boleh tak perasan pulak hihihi...

Rowena Zainuddin said...

kmk pakey natural kak zie.
gus ktk berik kmk jak.
hehee~

alinac lover said...

kalo.yong..yong pakai je hehhehe

[sutera kasih] said...

ktk puteh, msti pakey fair kak..adoh2 tp syg juak mun sik dpakey ohh huhu..mun kmk suka pakey jenis nmpk gelap sbb kulit kmk gelap cket..

honey amour said...

alamak..tpakse la yunk ko pakai jer..gelap cket takpe..tan kata org..hekhek :)

CHU MAJORFLAVA said...

xpa dear..tan color..celebrity hollywood suka.=))

pRincESs_N said...

pkai sll kasi cpt abes..huhu

mr_mrs mikko said...

ko x pasan eh yang ko bel natural.. pakai banyak2 weh, spya cpt abes. haha

akuadalahaku..!!! said...

hehe.. ika pon penah tersilap beli gak dlu.. biasa la dlm kpale tu msti fkr mcm2..

zh-ena said...

tak blh return semula ker sblm pki tu

Farah Shamsudin said...

pakai jela ziee...

Zura said...

buatlah GA zie..hehe

zuneta said...

hehe..ada org minta wat GA tu..haha...nak sokong jgk boleh??

SyUhAdA said...

haha..pkai je lah ye kak zie..
jgn mmbazir..bln pose nie..*tetiba*...

Ardini Humaira said...

hehe aku pnah cam ko... tapi aku proceed je yunk... cuma aku beli yang baru juga. pakai doubel layer jadinya.. :D

♥z@z@♥ said...

penah gak salah beli..huhu..tros bg kawan..buat pahala..huhu