Akan Celebrate Birthday Di Coffee O Corner ^_^



Zie nyer birthday celebration nnti akan be held kat Coffee O Corner esok pagi (sahur time) .Celebrate kat restaurant biasa² je uols. Chu and Minie yg pelawa Zie utk join. Since Dillah izinkan...ape lagi noks, laju aje say YES kat dorg...hehe

...dgn abg sendiri no hal maa :D





Tgk environment kat Coffee O Corner ni uols...ada kaler merah lah. Soooooo mendamaikan hati tgk...ceaaa. HEHE :P




Oh ye, my birthday celebration nnti akan FULLY sponsor by my brother, MINIE! Yayyy! sepjg berumur 27 tahun ni. Baru kali ini Minie sponsor taw..wahhh. HAPPYYY KAU! Hehehe. Dia kata sekalian celebrate birthday Chu ^_- winkss.

Dillah lak, tak dpt join weols. Coz...dia ada tugasan khas yg zie tak leh mention. Takpe la...bila dia dh off duty baru weols celebrate sesama. Ginie lah nasib bila kau di madukan dgn kerajaan. HAHAHAHA









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Nadia Ar-Rumaisha
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

zh-ena said...

selamat hari jadi zie..

♥ Dea ♥ said...

wahh..sahur??.. awl la bgn mun gya... hehe... hepy beday, sis!!.

Myra Jay said...

Selaamt Hari Lahir agaian yunk..
Wahhh rajinnyer dah bangun awal pagi sahut kat luaq ;)

Jey Yusuff said...

terbaik tempatnya

hani apandi said...

happy birthday kak zie :)

CHU MAJORFLAVA said...

waa...sik sbr.

Cik Rose Cute said...

Wah! seronok ada orang sponsor yunk...

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday...jrg celebrate waktu sahur zie..sellau celebrate waktu berbuka....

zuneta said...

wah...besday zie ye?? semoga dipanjang usia utk hidup sbgai hamba ALLAH yg terbaik di dunia...

Zura said...

itu br betul abg penyayang..

AmirFX said...

Hepi Belated besday Zie... Semoga panjang umur dan dimurahkan rezki sepanjang tahun...

Ardini Humaira said...

sonot ko yunk. aku nanti cmana la.. ipar duai aku ingat tak bday aku tah hehe