Ally Iskandar Kompom Sudah Putus Tunang :(


**sumber gosip dari OhBulan**



Adoiyaiii...adakah skrg ni dh masok trend artis putus tunang ek? Hari tu kes Khairul Fahmi Che Mat yg putus tunang. Skrg ni, Ally Iskandar plak yg memutuskan pertunangannya dgn Nur Aisyah Zainal.

...gerun plak dgr org putus tunang bagai ni.Selisih malaikat 44 pekara camgni terjadi kat tali pertunangan zie and Dillah...puh3x



“Keluarga saya bertemu dengan keluarga Aisyah untuk memutuskan tali pertunangan kami pada hari Sabtu lepas, bersamaan 30 Julai 2011 di Ampang, Kuala Lumpur. Untuk pengetahuan, saya & Aisyah sudah berbincang mengenai perkara tersebut seminggu sebelum tarikh putusnya pertunangan kami" - Ally Iskandar

Anggap je la tiada jodoh lg dah, kan uols? Tp kan uols...zie respect dgn pasangan ni. Tak timbul isu tak puas hati and berbalas statement di media. Settle between masing²...dah ar kan.

Pape pun, zie doakan agar mereka akan berjumpa dgn jodoh yg sesuai utk diri masing². Aminnnn :)










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

alinac lover said...

alahai.. T__T

zuneta said...

tu la, smlm baru tau...huhu...sedih la, tak de jodoh....ada hikmahnya tu

cik wanie Lovela (CWL) said...

kes putus tunang ja..so the moral terus kahwen k

Amy Syaquena said...

Macam2 la dorang nie..


*jom singgah di belog saya dan jemput join contest SR*
http://www.sinarraudah.com/2011/08/contest-juadah-ramadhan-dan-ucapan.html

SyUhAdA said...

sedihnye..~

Myra Jay said...

Betul tu, walau hubungan sekerat jalan tapi takde isu balas membalas statement kan..

Cik Wanie Ghani said...

alahai,
sedihnya,
mereka mengharapkan hubungan ini kekal hingga ke jinjang pelamin,
tapi akhirnya........

[sutera kasih] said...

ya bok matured punya cara..putus tunang bkn beerti lom ada jodoh kak owhh..maybe beri ruang utk mengenali hati budi masing2 or pasti ada yg terbaek di luar sana tgh menunggu :)

Zura said...

rase cm rugi je buat majlis grand2 last to last clash cm tue je...ape bleh buat kan kalau dh xde jodoh..

Cik Rose Cute said...

Yalah....tak ada isu pun Ally nie gaduh dengan tunangnya...Kan yunk....Bagus!!! settle berdua jer....Sis doakan Semoga Zie Dan Dillah Ke jinjing Pelamin...Amin..

Ardini Humaira said...

memang berita mengejutkan daripada ally kan yunk

mr_mrs mikko said...

artis ni kan..
mcm ikut musim..
kalo musim cerai.. musim cerai memanjang..
musim putus tunang musim putus tunang memajang..
adeeeehh