Awan yg Menyerupai Dewa Roman Purbakala Sebelum Ribut



Ni AWAL Zie nk katakan ek uols. Zie TAK PERCAYAKAN tang dewa² nih ek. Zie anggap fenomena ini adalah kejadian ALLAH SWT saja taw ^_- Ni haa uols, kejadian awan yg menyerupai dewa roman purbakala, menurut omputih lah uols.

Sgttt teruja wooo tgk.





Seee video ni. Zie rasakan bebetol kot video ni. coz klo gambar boleh caya lah di edit² bagai. Tp kalau video..ada susah sikit nk edit unless kau expert dlm video edit...

Dipercayai, awan yg menyerupai muka org tu muncul sebelum ribut taufan melanda canada. Penjelmaan awan dimana omputih believed to be Roman God :)















Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Mr feckry said...

wa rasa tu rupa mahklus ghaib la

ArELeEz said...

yupp! sumenye kuasa allah.

Tihara said...

malaikat ke..wallahualam..subhanallah!

AmirFX said...

Ada kmk nangga video tok.. Nang marbeles lah ciptaan tuhan tok...

mr_mrs mikko said...

menyerupai sapa2 pun,
semua tu Allah punya kuasa...kan yaaang??

...sWeeT uMi... said...

subhanallah...ini lah kuasa Yang Maha Esa...wordless

Cik Rose Cute said...

Kebesaran Allah...kita mana tahu...Tengok tak Filem The Mummy Return....lebih kurang cam tu imagine cerita omputih...huhu takut tengok video tue...Itu hanya sedikit Allah menunjukkan kebesarannya...

Ardini Humaira said...

uisk... aku nak nonton video jap..

Zura said...

serupa muka org..

zuneta said...

ye...nampak jelas eik..nape nak kata dewa lak?? kata je mcm muka orang..hehe...cam muka zu ke...femes jgk...perasannnnnn....nice entry zie..suka info2 mcm ni..