Beauty A Lives Campaign #2 (1st Entry)


NF Acne Cleanser
Harga: RM25 for 1 bottle+1 capsule
(tak termasuk postage)
Kandungan: 100ml

Keterangan: If uols ada masaalah jerawat. NF Acne Cleanser adalah penyelesaiannya. Pic kat bawah tu adalah selepas 4 minggu menggunakan produk ni. Menarik bukan?




Testimonial Dari Pengguna:
thnx alot sbb knlkn ely ngn NF Cleanser ni..mule2, ely xamek port sngt after sis rekemen cleanser ni sbb da putus asa after da try berpuluh2 produk muka yg ade jual belambak2 kat pasaran tu..after ely send my pic to ur email n sis ushe pujuk ely suh try, ely pon try la..sbb nk cntik punya psl kn..

wlaupon dlm hati xbrapa nk ykin.. after 1 week ely gne kn sis, ape yg ely prasan, jrawat2 batu yg mmbengkak kat muke ely da kcut2..da mkin kurng..tp xla ilang sepenuhnya kn..bak kata sis, cntik bukan boleh skelip mata..xgitu sis? hehe.. lgpon br smnggu..mmbe2 ely pon prasan jrwt2 ely yg besar2 tu da surut.. -- Full testimonial, click SINI!

Utk keterangan dgn lebih details ttg NF Acne Cleanser, Sila click -- SINI



Jamu Shining Woman
Harga: RM15 (tak termasuk postage)

Testimonial Salah Seorg Pengguna:
Assalamualikum,
Hai sis..disebabkan hari nie I jadi perhatian ramai so I kongsilah pengalaman I setelah mencuba beberapa produk(FANTASIA BODY SCRUB,ACNE CLEANSER & NF SHINING WOMAN (THE BEST PRODUK)).Sememangnya dah lama I cari ubat/krim utk hilangkan kesan-kesan hitam kat badan nie.Sejak mengandung kali pertama dulu lah masalah nie timbul.Disebabkan I putih,jadi malu bila nak pakai t-shirt bila ketiak kita hitam.Dah mcm2 produk I cuba namun tak berjaya.Tapi alhamdulillah walaupun baru mencuba Fantasia body scrub walaupun baru 2 hari namun kesannya cukup memuaskan.Begitu juga dgn acne cleanser…bila pakai muka kita jadi tegang je rasa dan sejuk pula tu…kesan jerawat makin kecut…maknanya sel kulit tu dah mati…dah produk yg terakhir tu lah yg paling best….terutamanya bagi wanita yg dah punya anak…..maksud saya yg dah bersalin….em memang tak terkata lah best nya…kenikmatan terasa mcm zaman anak dara je…bayangkan hubby I yg tak pernah berkata apa selepas bersama,semalam boleh dia kata bestnya…rasa nak lagi…dan dial eh senyum sampai ketelinga…hai seronok nya sis….nampak gaya nya sis,I kena pakai protection lah kalau tak ada yg sangkut lagi thn depan….apa pun thanks a lot lah sis sebab kenalkan produk2 nie kat i….sesiapa yg tak cuba memang rugi.

Uols ade masalah keputihan, senggugut, period tidak teratur tak? Utk yg dah berumahtangga plak, Jamu ini utk KETATKAN DARA taw uols :) Leh puaskan suami..hikss :D


Utk keterangan dgn lebih details ttg Jamu Shining Woman, Sila click -- SINI





SlimHerbs
Harga:
** RM35 for 1 Trial pack (10biji) + FREE pos express
** RM95 for 3 Trial pack ( 30 biji) + FREE pos express

Keterangan: Dgn hanya serendah RM35 dan percuma penghantaran plak tu, dalam masa 10 hari, uols boleh menurunkan berat badan sehingga 2-5 kg taw uols. Try la if tak caya :)

Utk keterangan dgn lebih details ttg SlimHerbs, Sila click -- SINI





Seller Contact Details
1) Website : BEAUTY A LIVES (click to view)
2) Email : beautyalives@gmail.com
3) Handphone: 014-523 4115 (SMS Only - Dayana)
4) How To Order : CLICK HERE!






Disclaimer
-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin Beauty A Lives ^_-





** This advertisement is brought to you by Redbloodsnow™

5 comments:

BeloG MTT said...

Produk ni memang okay ker Zie ?

zuneta said...

jerawat tu leh hilang cam tu je?? zu tak de la masalah kulit mcm tu..tapi kulit kawan...zu tgk pun, rasa sakit...lau tuan badan..lagi la sakit bagi dia..mcm2 dia guna..

mr_mrs mikko said...

aku kan nak jg cari bnda yg bley ilangkan parut jerawat aku ni..
tp parut aku ni xlaa teruk sgt..
tp ko taw laa kan..
takut lak aku nak nerai bnda2 alah ni

Cik Rose Cute said...

cam hilang jer jerawat tue....Sis tak ada jerawat yunk..

Ardini Humaira said...

cepat2 beli :D