Boleh Tersalah Orang??? Menyusahkan Je!



Remember tak on last Jumaat, Zie ada ngiyau² kat uols ttg gi sign car loan agreement kat CIMB bank kan? If tak ingat, leh click -- SINI -- utk refresh ur memory..hehe.

So nih Zie n my bro, Minie gagah lerrr pi sana.





Traffic jammed yg sgttttt lah pjg...aiyooo. Stuck dlm traffic jammed almost an hour kau! adehhh!




Muke tersenyum lebar coz tak sabar nk settlekan hal keta and nak cepat-cepat proses pembelian berakhir...hehe. Tapi kan.... hemprhhhh :(






Sampai² je kat CIMB bahagian urusan keta department kan, zie teros la ngiyau for this person yg incharge. Boleh dia kata ginie...

Zie: Hi, im here for signing my car's agreement loan
Ms. XXX: Oh, Hazizah right. Hold on a sec.
Zie: **tunggu la for almost 15 minutes**
Ms. XXX: Err...Hazizah, u are applying loan at CIMB
Miri, right?
Zie: Yup.
Ms. XXX: Erm...ur agreement document is not arrive yet.
Probally next week lah.
Zie: Hah?! Not arrived? But then why u calling me n say
it is ready just now?
Ms. XXX: Actually...i get u wrong with my other customer.
Her name also Hazizah.
Zie: **muka bengang sudah** Oh. So that's mean i have to
wait for ur call again, right?
Ms. XXX: Yes. I will give u a call again.
Zie: Ok then **blah terus**

Seriously uols, nasibbbb baikkkk lah zie puasa time tu so kesabaran ada lg. Kalau tidakkk...mmg kena lah minah tu. Seriously, next time...make sure call ur customer dgn sebut NAMA PENUH. baru kau tak salah org.

...eeee kebengangan di situ. Menyusahkan Zie, Menyusahkan abg zie je...geram! Bermaksud my car argeement belum lg ditangantangan ler nih uols. Still tunggu for that lady's call.

Hemrphhh....







Blog Pilihan Entry Ini
::::::;::::::
Beauty & Health Blogshop
-- Click SINI Sekiranya berminat
utk membeli korset for beauty & health.
Korset ni untuk org yg nak kurus, jaga
badan, sakit belakang, period pain, period
tak tentu, nak dapat anak dan byk lagi
untuk kesihatan badan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

17 comments:

Pupel Liyana said...

memang leceh sal keta ni zie tau
kene dok nyiyau macam kita ni dpat free je kereta tu
zie call je hari2 baru siap cepat
slalunya urusan ni tak makan minggu pun tau

atty's said...

lor boleh lak salah org ye..lenkali pasti kan dulu betul2..menyusahkan org je kan

Natascha said...

kakzie..sabar ye..myb susah2 dlu,besenang2 kmudian..hihi..al da best yaaw...mmg excited pon spe2 yg tgh tggu kte bru tuh..hihi

Uchi kay-f @hmad said...

kan ade no.ic..adoi ...xpelah pasti ade bite baek yg menanti zie tue..

Cik Bell said...

haish.sabor jer la..angin jugak klu kena camnie...susah payah tu tempuh jaln raya.

kaizen said...

alaa... sempat ke nak dpt kete baru tu b4 raye kak?? nk tompang boley?? hehehe

ked said...

kite bakau je cimb tu zie..hehe

eVa said...

hadoiii.. ngarap ati jak eyh.. nangis lam hati ziee .. sabar sabar

echa takashimaya said...

sabar sabar.masa echa nak sign loan agreement pon banyak hal.bank nie ngengade kan.hmm

AmirFX said...

Aihh.. Tedah.. Pandey saruk urang inda... Dah2.. Boh ngempas dirik inda..

Farah Shamsudin said...

aish.. kalau bab keta la.. memang leceh selalu.. dengan bank yg byk buat spoil kan..

Ardini Humaira said...

aduii kalo aku pon rasa bengang

Zura said...

boleh rehatkan tangan sbb byk nk kena sign tue..

Aisumi Chan Kawa'i said...

sumi dulu nk amik kete pun gitu jugak.. makan masa laama utk sttle semuanya.. sabar jelah kak..

Myra Jay said...

Sabar jela ye Yunk.. :-)

Cik Rose Cute said...

Lain kali call sebut ler nama penuh...nie kira menyusahkan orang...dahlah traffic jem!!! memang hancus layanan diaorang....sabar ler yunk...

Cik Wanie Ghani said...

uish blh plak salah org,
mmg menyusahkan org sungguh....

hurm...