CF.IPM Latihan Kerjaya Campaign #8Institut Perdagangan Munshi (IPM) telah ditubuhkan pada tahun 1986 dan kini mengorak langkah di dalam dunia Latihan Kerjaya Pengurusan Pejabat dan telah menjangkau usia 25 tahun. Kejayaan demi kejayaan telah diraih antaranya mampu menempatkan pelatih IPM.

Dengan adanya Latihan Industri, memudahkan pelatih IPM di terima bekerja di sektor Kerajaan, Badan Berkanun dan Swasta di seluruh Malaysia.

Latihan Kerjaya Pengurusan Pejabat ini adalah yang PERTAMA di Pantai Timur dan di daftarkan di bawah Jabatan Pelajaran Negeri Pahang dengan nombor perakuan pendaftaran JPNP 04/06/0092.

Keberkesanan program Latihan Kerjaya Pengurusan Pejabat yang mengambil masa 6 bulan ini mampu menjamin peluang pekerjaan apabila tamat dengan jayanya.


Inilah dia 2 org pelatih yg berjaya mendapatkan kerja selepas tamat menjalani latihan kerjaya di Institut Perdagangan Munshi :) Tahniah utk mereka dan others ea ^_^ So uols....if uols baruuu je lepasan SPM or graduan-graduan dan ingin mencari pekerjaan...

...uols sgtttt lah di galakkan utk menyertai latihan kerjaya ini :)Utk byk lg testimonial dari pelatih-pelatih....

uols boleh click -- SINI ^_-


CF.IPM Latihan Kerjaya Contact Details:-
1) Website: CF.IPM (click to view)
2) Email: cfipmmunshi@gmail.com
3) Daftar Secara Online : CLICK SINI
4) Contact Person:
017 - 927 08 91 [EN MUAZ]
014 - 214 25 89 [FARIZAN]
019 - 993 68 40 [HJ MD NASIR]

Disclaimer :-
-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin CF.IPM Latihan Kerjaya

** This advertisement is brought to you by Redbloodsnow™

1 comment:

admin said...

terima kasih zie - cf ipm