Cikgu Langsing Campaign #1 -- Zirana 5in1 Slimming Suit (2nd Entry)


Zirana 5in1 Slimming Suit
Harga: RM103 (tak termasuk postage)

KOS POSLAJU
Semenanjung + RM5
Sarawak + RM8
Sabah + RM 10




Pakej ini terdiri daripada :
1. Satu (1) unit Zirana 5 in 1 Slimming Suit
2. Tiga (3) unit sabun Slimming & Firming USA

Promosi sah sehingga 15 OGOS 2011.


Sinar far infrared (Inframerah Jauh) sangat sesuai dengan tubuh manusia. Ia menghasilkan getaran resonan bagi membantu meningkatkan kesihatan tubuh manusia.

- Kebaikan menggunakan set ini:
- Membaiki peredaran darah
- Mengaktifkan sel dalam badan
- Mempercepatkan metabolisme.
- Membakar lemak berlebihan
- Memberikan bentuk badan yang menarik





Set ini terdiri dari:-










a) Set Pembentukan Kontur Payudara (Camisol)

Mengurangkan saiz pinggang dan seterusnya menjadikan bahagian abdomen kelihatan lebih kempis.




b) Set Pembentukan Kontur Punggung (Panties)

Selain bertindak membentuk kontur punggung yang menarik, ia juga boleh mengempiskan bahagian abdomen.




c) Set Pembentukan Lengan atau Betis (Sock)

Set ini boleh digunakan di bahagian lengan atau betis bagi menjadikan bahagian berkenaan lebih kemas dan tidak menggeleber.


Utk maklumat selanjutnya tentang Zirana 5in1 Slimming suit ini dan cara² pemakaiannya, sila klik --- SINI :)




Seller Details :
1) Website : Cikgu Langsing (Click to view)
2) Email :
** aa.liza1005@gmail.com
** alizakasran@yahoo.com
3) Tel : 017 - 764 1401 (SMS Only)
4) Order Form: CLICK HERE To Order





Disclaimer :-
-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin Cikgu Langsing





** This advertisement is brought to you by Redbloodsnow™

4 comments:

merahitujambu said...

WAH..BOLEH LAA SLIM RAYA NI..SALAM RAMADHAN

Cik Rose Cute said...

Wow! very nice...mesti mahal yunk...

Ardini Humaira said...

aku ada set macam ni yunk lebih kurang tapi bukan brand ni. yang pasti kalau set macam ni lebih selesa nak pakai. senang. and tak seksa badan... tade bekas2 macam tercekik dek besi korset hehe best

zuneta said...

sokong ngan ardini atas ni...lau ada besi konkrit dawai tembaga...dan sewaktu dgnnya...mmg tak selesa sangat...