Cikgu Langsing Campaign #1 -- Zirana Bamboo Charcoal Slimming Lingerie (1st Entry)



Zirana Bamboo Charcoal Slimming
Lingerie plus 3 Slimming Gel Soap USA

Harga: RM120 (termasuk postage)

Keterangan: Zirana Bamboo Charcoal Slimming Lingerie ini diperbuat dari material fabrik yang menggabungkan arang buluh (bamboo charcoal) dan perak dengan menggunakan teknologi nano.

KEBAIKAN BAMBOO CHARCOAL INI :-
- Memperbaiki Peredaran Darah
- Mempercepatkan Metabolisme
- Membakar Lemak Yang Berlebihan
- Mengurangkan Bau Badan


KELEBIHAN SET INI :-
- Sangat Elastik
- Fabrik Anti Bakteria
- Mempunyai Sinar Infra Jauh (Far Infrared)
- Gelombang Magnetik



SET INI MENGANDUNGI


1) Set Pembentukan Kontur Payudara (Camisol)


Untuk melangsingkan tubuh dan memberi struktur payudara yang lebih menarik




2) Set Pembentukan Kontur Pinggang dan Abdomen (Long Girdle)




Mengurangkan saiz pinggang dan seterusnya menjadikan bahagian abdomen kelihatan lebih kempis.


CARA PEMAKAIAN:
Lipat atau gulungkan dahulu dibahagian kedua belah kaki long pantas. kemudian sarungkan seperti biasa dan kemaskan di bhgn punggung dan juga kedua belah peha mengikut keselesaan.

Boleh digunakan bagi mereka yang mempunyai berat antara 40kg hingga 90kg.

Utk maklumat lanjut tentang Zirana Bamboo Charcoal Slimming Lingerie ini dgn lebih details dan more products, sila click -- SINI :)




Seller Details :
1) Website : Cikgu Langsing (Click to view)
2) Email :
** aa.liza1005@gmail.com
** alizakasran@yahoo.com
3) Tel : 017 - 764 1401 (SMS Only)
4) Order Form: CLICK HERE To Order





Disclaimer :-
-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin Cikgu Langsing





** This advertisement is brought to you by Redbloodsnow™

3 comments:

mr_mrs mikko said...

kalo aku pakai ni yaaangg..
konfirm ea eaaa..
mcm fido dido..
hihih

mysha said...

nak tergelak baCa komen kat ATas tu mcM fido-dido hehehe

zuneta said...

hehe...kelakar lak komen atas ni...murah je ye set ni...