Dahlah Kerja Menimbun.. Kena Buat Yg Ini Plak :(


Eeee..dahlah mood tgh ke laut. Dan dan lah jugakkkkkkkk my boss asking me to do this raya cards. Alahaiiii...invoicing and quoting belummmm lg done. Dah boss soh lepas yg itu buat yg ini....eeee geram.

...kang nnti tak siap, mengiyau tanya kenapa lambat siapakan. Ingat zie robot apa. Super stress lah arini uols :(












Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

zh-ena said...

emmm terpaksa jugak buat wlaupun hati geram jea kan

farrah arris said...

kesian zie, serius saya kesian. terlalu banyak workload, and i honestly believe you're way underpaid. zie tak try cari kerja company lain ke? or zie dah selesa, yang? saya rasa zie sangat rajin and bertanggungjawab, kalau zie kat semenanjung sure senang nak lompat sana lompat sini.

:)

good luck, dear.

Einaz Shah Rizal Thomas said...

CIAN kak zie . takpa nak einaz tolong ? mai einaz ley tolong hihi ;D

zuneta said...

lum dpt pmbantu ke?? susah tgk keje zie ni...setiap entry yg zie tulis...leh faham sgt, smua terbeban dkt zie sorang...

eVa said...

ow tedah lok.. boh mbak stress ilak alu xcantek lak.. mok raya syg oi haha.. senyum salu.. ;)

AmirFX said...

Wahhh.. Byk juak kad raya.. Antar ngn kmk juak cgek.. hihi..

Asiah Termizi said...

nampak sgt kak zie letih. kesian tengok kak zie. dah la tak de pembantu kan. sabar jela, dah keje.

amie said...

ololo.. :( sedey jugak..

mr_mrs mikko said...

sian koooo kan...
keja utama blum siap,
keja tulis kad raya pun dia suh ko buat..
nnt kja wrappping buku pu koo. bagus dia bagi tu company dgn ko..
hihih..

smile yaaaang!

ana apez said...

dugaan bulan puasa ni zie.. ana pon malas nak buat kad raya ni. tapi kena buat juga sebab setahun sekali hantar kad raya. hehehe

Cik Wanie Ghani said...

ish,
mcm tue sekali,
x der staf lain ke yunk?
hurm...

Zura said...

dia boss boleh tunjuk tue tunjuk nie..sabar ye zie..

...sWeeT uMi... said...

ni la org kata bos yg tak reti nak pikir huhuhu...mmg tak suke bile ada bos cenggini...ermmm sabo je la

Myra Jay said...

Isy isy, siannye..
sabar bebanyak ye..

Stilla Royazrie said...

tedah ktk..jom mek tlg yunk...