DIY Wedding Card Dillah Plak ^_^



Since zie nyer DIY wedding card envelopes dah siap, so buat DIY wedding card utk belah dillah plak :) Semestinya Dillah juga turut nolong...hehe. Setiap kali dia balik, sure punya Dillah tolong Zie buat.

Slow-slow buat. Skrg ni pun dh almost 80% nak siap. Tinggal insert invitation card je lagi nnti. Yg tu...lepas raya lah baru bincang dgn CHU utk buat :)






Utk hiasan kad dillah nnti, Zie akan menggunakan beads ini dan for ribbon plak...zie akan gunakan ribbon berwarna silver. Utk kad kawen Dillah, Zie gunakan warna tema black silver.

...baru smart gitu...hehe.








Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

19 comments:

CHU MAJORFLAVA said...

hehe...apa yang penting kerjasama=p

Aeen said...

so creative...:D

ana apez said...

ammbbooiii rajinye...

Akito Boron said...

grand sungguh kad wedding beliau

mr_mrs mikko said...

eeeii, aku kalo nak kawen, nak gak aku mcm kamu ni yaaaang diy segala..
tapi ntah dapat buat ke tidak.. kalo tmpoh tunang lama, mgkin boleh kot..
hihi..

weh2! JGN LUPA BAGI AKU KAD KAWEN KORANG EH WALAUPUN AKU TAK DAPAT DATAAAANG!

pRincESs_N said...

ko sgt kretip yunk..gigih diy weddg card..

ArELeEz said...

wah! wat sendirik, ek? kagum betul!

Aisumi Chan Kawa'i said...

nnt dah siap hasilnye nk tgk kakk..? ^__^

♥z@z@♥ said...

so sweet sama² buta kad kawen...=)

zh-ena said...

nnti kad kawen smp tak ke rumah ena nie :D

Myra Jay said...

Fuhhh!! Kalau rajin + kreatif, pasti hasil mantop :-)

Tak sabar nak tengok..

Uchi kay-f @hmad said...

menarik kad tue...

Uchi kay-f @hmad said...

mcm byk je kad jemputan tu wahai incik dilla ....?

syahirah sabri said...

comelnyaaaaa

admin said...

cf doakan semoga dipermudahkan segala urusan y

AmirFX said...

Waa.. Rajinnya..

Ardini Humaira said...

baguih yunk! wowww mana nak cari beads cam ni eh aku teringin lak nak beli

Ms and Mr Red Ribbon said...

nak tanya, kertas tue beli katne ye... harga borong ke? tq

Cik Rose Cute said...

cantik creative and simple...hihihi rajin betul Dillah menolong zie...