ENTRY EMO! Benci Pada Org Yang "MUDAH LUPA!"



Skrg ni zie sgttt sgttt PISSED OFF! Pissed dgn org yg jenis "menanam tebu di tepi bibir". Time belum dpt benda yg dia nak...wahhh bukan mainnnnn lagi yakinkan kita "byr ku tiap bulan. dont worry. pakai nama ko ek?"...

...tp nah skrg! gara² SELALU tak byr bulan sampai 2, 3 bulan. sudanya yg jd "kambing hitam" in this situation adalah Si penolong.Si penolong ni pun 1. tak pikir sal masa depan sendiri.

Main sangguppppp je suma benda. Nah skrg...diri sendiri susah nk beli benda alah yg nak dibeli gara² having a bad rekod coz its under nama dia. Yg manusia mudah lupa ni plak...buat bodooooo je.

Not even say sorry pun. SAKITTTTT HATI AKUUUUU!










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

16 comments:

L@dyKichiMachiko said...

samaaaaa.... masa lom dpt bkn main gik tok..ya..tok..ya.. bila dah dpt dh lengis, kita yg terkontang-kanting! Anti gilak dgn org mcm tok aihh!

KiKiHanakO said...

kesian tak zie.. i noe.. this feelin..

CHU MAJORFLAVA said...

rilek yang...pernah nga ayam tebu lam majalah 3 sik..nyaman da jak..chill k.hehe..masalah dpt settle.no worries.

mama maman said...

Its normal.. sapa lemah dia kena pijak ngan org kuat.. so next time fikir bad n good before agreed something... specially money..

CT NoArIzAh ArIs said...

Sapa tuuu ??
Manusia yg mudah lupa mcm tu mmg tak boleh di tolong untuk kali ke 2 3 4 dan kali2 yg seterusnya!!!

Tihara said...

simpati kat zie..kita niat baik tp org selalu buat onar..sabar ey dear :)

Dim Benihana said...

sabar zie, dugaan tu,
yg pasti ada hikmah di sebalik semua tu, mana tahu lepas ni rezeki ko akan bertambah2, jgn lupa aku ye...

Zura said...

org mcm nie hidup xkan selamat...

honey amour said...

sabar la yunk..what goes around comes around...

taoslayerz said...

nie mcm lambang tao...hehe

kaseh suchi said...

sabar2 kak zie...bulan posa jangan marah2....kata x sehat...x sehat xle marah2..

Cik Rose Cute said...

Sabar itu separuh dari iman...lagi2 bulan puasa nie yunk...

echa takashimaya said...

siannye ..sabar yer kak zie =)

PutRee SeJiNjaNg said...

tedah ktk yunk....sabar jak k...

[sutera kasih] said...

standard manusia..masa blm dpt, mulut manis..

zuneta said...

ermm..malas fikir, wat sakit hati..sakit jiwa