Farhan AF4 Bakal Bertunang Tahun Depan :)



Setelah menjalinkan hubungan cinta selama 5 tahun **pergghhh lama tuee..solute lah** Akhirnya Farhan dan kekasihnya, Rashdan Suhaimi akan mengikat tali pertunangan pd awal tahun hadapan :)

GYI kan uols, dorg ni melalui long distance relationship taw. Gara² Rashdan melanjutkan pengajian serta bekerja di United Kingdom. Syabas uols! Zie kagums noks..hehe

All the best. Tp kalau bg zie la...if dah kawan lama camgitu, better terus kawen je. Lg senang ^_-








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Amy Ameera Make-up
-- Click SINI If interested
nak gunakan khidmat andaman
utk majlis2 uols :)

:: (nak being featured in thi
ssection? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

alinac lover said...

waa lama tu

hani apandi said...

sik lama gik ktk gik wedding kan kak :)

Cik Wanie Ghani said...

uish lama tue kan,
apapun tahniah buat mereka berdua....

Cik Rose Cute said...

Betul tue....Sis gan Cik hubby kawan tak lama..terus kawin hihihi

zuneta said...

adeh..ni jeles tgk org nak bertunang...duk terketar2 lagi cari jodoh...hehe

ieqa said...

Worrrr lamanyaaaa!
Ieqa jeles tgk couple yang bertahan lama ni. Pandai diorang pertahankan hubungan diorang. So envy!

hehe

hazelady said...

eeaaa? kalo mcm aku ni better kawin la kot kan yaaangg??
hahahaha... gatai

Mizz Coki said...

Hmmm lamaknya zie... kamek dolok bergerek lapan bulan ajak terus tunang... hahahaa duak bulan lekak ya kawen terus.

Zura said...

pandai farhan simpan rahsia,.

Ardini Humaira said...

tahniah buat pasangan bahagia ni :)
hehe ko tak lama dah yunk nak kawen. awww

Myra Jay said...

Betul tu, baik nikah terus kan..
Diorang dah ler long distance cinta.

Takut tunang nie macam2 dugaan datang kan..

Maybe Farhan nak tunggu sampai Rashdan abes belajar kot..