Fridge Magnet dari Melaka



Psstttt...happy je zie bila Ramzi lenggang lenggong ke arah meja kerja zie n passed to me this white envelope :) Bile tgk setem dari Melaka…dah tahu dah apa benda alah di dalam tu :D





Semestinya Fridge Magnet :) Bertambah 1 lerrr koleksi fridge magnet zie jawapnya…hooorrayyyy! Hehe. Oh ye, FM ni zie dpt hasil FM exchange zie dgn blogger -- Fairus :) Thanks bro…Siapa nk FM dari Sarawak, boleh exchange dgn zie la ek.

...1 FM Sarawak je lg left utk di tukarkan. So siapa nak exchange???











Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Amy Ameera Make-up
-- Click SINI If interested
nak gunakan khidmat andaman
utk majlis2 uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

zuneta said...

wah...best dia...kononnya dah g melaka la ni zie ??

Farah Shamsudin said...

wowowow.. farah pun suka la fridge magnet..

Popoi said...

nice blog!!!!! ^^

[sutera kasih] said...

kelak kmk mok pegi pasar pelipin lah borong FM byk2..then tukar2 ngn blogger hehe

cweety kadbury said...

comel la mnde 2...cik cweety nk gak bole...

SyUhAdA said...

besnye exchange2 nie..

lieynanilaz said...

so cute fm dari melaka...:)

sweethOneY said...

rajin ko yang bertukar2 FM..

Puanbee2 said...

singgah blog zie lama tk mai sini.. selamat berpuasa zie..

Zura said...

keychain xde ke..??

...sWeeT uMi... said...

cantek fm tu...umi tak dek fm nk exchange...tak pe kasi chance kat org len (',)

Cik Rose Cute said...

Bab la Kat Sis satu hihihi..Siapa beri fringe magnet tue..?

Ardini Humaira said...

bestnye yunk.. aku rasa nanti jadi isteri aku akan minat dengan fridge magnet hehe

Myra Jay said...

Bestnyerrrr :)
Ta[i takpe Myra dah ada 1 FM melaka nieh :)

mr_mrs mikko said...

yang aku nak aku nak!!!
huhuhu...

bg ur addres yang tru my fb.
huhuhuhu...
yang tebaloi mahal tak?
aku nk rasa gak..
wuwuwuw