Graphic Designers HARUS Sertai Nescafe Chill Lah Contest Nih!


**Click Picture for More Info**


Siapa graphic designers kat cnie angkat tangannn??? Haaa inilah masanya utk uols TUNJUKKAN BAKAT uols yg super creative n brilliant tue noks. Nescafe tgh mengadakan contest utk uols graphic designers utk design tin nescafe dorg.

...siapa yg menang akan dpt RM10K kau! Syorga ah. Dan juga your art come to life as it is printed nationwide as a limited edited series!

Super cool, huh? So siapa yg terer bab design n editing, sila² lah join contest ni ek. 1 step closer utk perkembangkan ur carier taw ^_-










CLICK SINI Utk
Join dan More Info!
Good Luck uols :)












Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

[sutera kasih] said...

haruss join tok..ne tauk pat rezeki

Ardini Humaira said...

aku rasa cam nak join je yunk :D

sYafIk-wAy said...

ak kalau main kaler2 untuk budak darjah 3 bole laa . hadeh

ashraf said...

btol ke ni ta salah baca kn??hehe. woahhh mst join ni.:D

mr_mrs mikko said...

aku x kreatif.. tp mcm nk join.. hahahaha
cuba nasib.kikiki

Cik Rose Cute said...

Yunk Sis tak kreatif la yunk...

zuneta said...

tak kreatif jgk..nak menconteng ala2 budak sekolah blh la