Heroin Transformer 3 (Dark of The Moon) Smoking Marijuana



Siapa yg dah tgk movier Transformer 3 (Dark of The Moon), for sure punya kenal dan terpoersona dgn kecantikkan wanita berwajah seksi ni kan...hehe. Well, bila dh famous (gara² transformer 3)...

...for sure nyer paparazzi/mamarazzi akan sedaya upaya mengorekkan segala mcm hal yg berkait dgn dirinya. So here's what they found ^_-











Tadaaa! Rosie tgh "high" layan marijuana dlm bong. Adoiiyaiii...syg wooo muka cantik giler tp ambik dadah. Well, artis hollywood noks. Apa nk di hairankan ^_^ Ngeee..oh ye, tu pic lama Rosie taw.

...dgr² it was taken time umur dia 18 or 19 tahun gitu. Skrg ni umur dia dah 24 tahun. So siapa yg planing nk jd artis, sila make sure ur dark secret tersembunyi dgn selamat ea :P

Payah gak ek jd artis kan. Hal lamaaaa pun wartawan still leh korek :D













Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blogshop Alinac Shoppe
-- Click SINI If nak
product2 kesihatan dan
kecantikkan. Macam2
ada kooo uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

shahrul said...

tu la keje wartawan kak..korek sane sini.. :p

[sutera kasih] said...

wartawan hiburan saja kot hehe
kmk lom penah ngga gik pdhl dh lamak beli dvd yaa :P

arenafon said...

cancel lah aku nak khawin dia...hehehehe

zuneta said...

betul2, artis kita pun mcm tu jgk dikerjakan wartawan...bila naik skit, diorang akan cari kisah2 lama nak hangatkan gosip diorang tuuu

♥z@z@♥ said...

kawan dia yang jelir lidah tue nampak pelik lah..huhu..biase lah hollywood kan..lantak pi diorg lah..huhu

SyUhAdA said...

tu laa..
mmg kena pndai simpn rahsia laa..

Cik Rose Cute said...

biasa la tu...artis...hollywood

Zura said...

panjangnye lidah ppuan sorang tue..

Ardini Humaira said...

mulut dia tetap nampak gojes yunk ;p

mr_mrs mikko said...

tu la pyh kan jd retis..
segala mcm mak nenek kuar..