Islam Itu Indah <--- Suka Tgk Ceramah Agama Ini Taw ^_^



Since dah ada channel Bintang di Astro kan uols, ceramah agama Islam Itu Indah merupakan siaran favourite weols sefamily taw. Pd pandangan Zie lah...cara penyampai ceramah ustad M. Nur Maulana ni sgt unik dan sgt berkesan.

...dia bg ceramah mmg tak membosankan.





Inilah dia wajah ustad tu.Lawak okeh ustad ni. Seriously, 1st time zie tgk ceramah agama yg sgtttttt menghiburkan. Ustad ni kan, if dia ceremah buat uols gelak...mmg gelak lah jawapnya.

..tp bila part dia bg ceramah keinsafan, sumpah uols...menangis dibuatnya. Menyusuk di dlm sanubari.





Haaa try tgk jap video ceramah dia ni di pagi jumaat ni. Mmg best ustad ni. Kagum Zie tgk dia bagi ceramah. Dgn tagline dia yg berbunyi "Jemaahhhh ooooo Jemaahhh" hehe...

THUMBS UP, Ustad M. Nur Maulana ^_-









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
SHOPPING RACK
-- Click SINI! Tmpt menjual
products kecantikkan dan juga
kesihatan yg baik utk uols
amalkan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

Mr feckry said...

umah wa tak ade astro

mr_mrs mikko said...

a ah wei..
aku ada tertengok ari tu..
huhuh..
lawak ustaz ni..

zuneta said...

tgk muka ustaz ni je pun...dah nampak kelawakan dia...hehe..zu pun suka ustaz yg pandai menghibur macam ni disamping nak sampaikan maklumat yg berguna...cara cam ni, akan buat pnonton ingat dakwah yg disampaikan..

SyUhAdA said...

msti rmai yg bminat dgr cramah ustaz nie kan..
konfom xde yg tido..

[sutera kasih] said...

aokkk kak..kmk org d rmh pun suka ngga..jemaaaaaaaaaaahhhhhhh oh jemaaaaaaaaaaaaaaahhhh hehe eeeeee sukala..best!!

Cik Rose Cute said...

MUka Ustaz tue...selamba jer hihihi tapi dia punyer ceramah meletop habis!!!

Ardini Humaira said...

wahhh aku nak tengok gak la yunk lom penah tgk lagi ni