Kad Kawen Ashraf Muslim & Noor Dayana :)



Haaaa ini baru lah betul betul UNIK dan TAK PERNAH dibuat di org kot :) Wedding kad Ashraf Muslim & tunangnya bertulisan Khat dan Jawi. vavava...thumbs up buat uols noks. Mmg muslimin dan muslimah sejati uols ^_-

Abeh lah sesiapa yg timer kad jemputan ni yg jenis buta huruf tulisan khat & jawi...menjawap lerrrr blur² bengong gitu. HAHA :D






Ashraf Muslim & Noor Dayana akan menikah di Kota Mekah pada 1 Syawal nanti dan majlis resepi nanti akan berlangsung pd 24 September 2011 bersamaan 26 Syawal 1432 Hijrah bertempat di Melaka International Trade Center (MITC).

Congrats buat mereka in advance :)







Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Myra Jay Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

...sWeeT uMi... said...

umi suke tgk ashraff ni, comei jek...unik sungguh kad diorg...i like (^_^)

ieqa said...

Frust laa Ashraff Muslim dh nak kawen! huehehee
Untong bakal bini die :)

syahirah sabri said...

setiap tulisan jawi tu ada translate kat bawah tulisan ruminya :)

zuneta said...

dah tgk ni..tapi tak ingat blog mana...tapi tuan punya blog tu..buat perbandingan kad khwin memey&norman ngan asraff...hehe..agak2nya apa yg dibandingkan?? fikir2kan la..slamat beramal...haha

eVa said...

wow! haha.. jawi lok.. paksa org tua2 jak translate tok.. org lamak marek jak laju bc..

honey amour said...

wow..siyes org tak pernah buat..tapi takper ke yunk..kan ke kad kawin ni lepas dah seminggu dua org campak2 jer...

hani apandi said...

ashraff muslim! kmk suka nanga nya koh, muka dahla kacak.warak gik..huu.perfecto! :D

yerr, melelat.maka org crita hal kad.haha

afiqah said...

alaa sukenye tgk diorg berdua :)
Alhamdulillah diorg dh nak kawen :)

ana apez said...

MITC??? waaa mesti pegi ni. dekat je ngan rumah mother in law.. anyway, asyraf ni sepupu jiran ana. waahh!! mesti bodek jiran ana minta kad kawen die ni. hahaha

Myra Jay said...

Kad kawen diorang mmg mabeles tip top cantik :-)