Kalau Hari Ini My Birthday,, Semalam Adalah Birthday Dia :)



FYI kan uols, Kalau hari in is my birthday...semalam pulak adalah hari jadi my future SIL -- CHU! :) She's 1 day older than me. So we're consider we are TWINS! Hahahaha.

Nih dia ada buat lukisan katoon utk us :P






Alololo...soooo sweet! Lawa katoon nih. Hahaha...tang yg bow ribbon tu sure tak ketinggalan nyelit ek, chu? HAHAHA. Chu nyer birthday adalah 11.8.1984, meanwhile zie lak 12.8.1984. and both of us was born kat Hospital Umum sarawak.

..jangan² our mothers at that time katil bersebelahan je time tu kan..hehe :P Pape pun, HAPPY BIRTHDAY to you too gak, CHU!









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
MISS IZZATI BLOG
-- Click SINI utk
view her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

30 comments:

oshin-jamel said...

hepi besday to zie n chu....syok kan dpt futere sil yg sporting n 1 kepala..heheh!!ble jd geng rpt♥♥

honey amour said...

happy belated bufday yunk :)

Zati Tarhizi said...

Happy birthday, kak zie :)

Nor Adzwaty Rokkafella said...

wah hepi bday la zie...rupanya zie setahun tua dari sy...hehehe...nyway my mr.ail pun sama thn dgn zie...bday pun dkt2...bday dia 09.08.84 plus dia pun org swk jgk...org limbang

mr_mrs mikko said...

waaaa, korg kira twins la kan yaaang!! hihi..

ko taw yang, mak aku kan suruh cari guys yang duduk sekaca ngan aku masa aku lahir ari tuu... hahahaha..
dia ckp kami dipasangkan dalam satu kacaaaa..
ceeeaaaa

PutRee SeJiNjaNg said...

hhehehe cute da ya lukisan ya yunk...huhuhu suka ngr...nway happy birtday to both of u..

Cik Shiqa said...

happy betday zie! semoga tambah cun ek..

sweethOneY said...

hehe sweet sgt lahhh

happy bday to both of u !!

Adek Pijat said...

tomorrow, is my birthday...13.08.84.
happy birthday to u..!

almost-about-me

Uchi kay-f @hmad said...

wah...double pack besday ni...bagusnyee look see u twins!!!1

Ardini Humaira said...

wahhh... bagus la korang :D
happy birthday to u my lesbo!

...sWeeT uMi... said...

comei nyek artun tu hehehe...eppy besday to her (^_^)

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..tq lil sis!!!sweeettttttt entry!!lets clbr8!

~AmyLiana86~ said...

Happy besday..amynyer besday 8 ogos n tunang amy 18 0gos..kita sama2 kan bulan ogos nie..anak merdeka..hehehe

mrs. daydeck said...

zie, adik mek sama bday ngan chu so leh jadi kembar tak duak juak. triplets.. sama d SGH juak.. hahaha..

alinac lover said...

happy birthday zie!

Cik Wanie Ghani said...

alolololo,
so sweet both of u,
hihihihi...

apapun happy birthday to both of u:)

ana apez said...

susang taw nak jumpe org yg same usia tapi tarikh sbelah2 ngan kite. pastu jadi best friend plak tu. hehehe.

but my husband do. die ada kwan KEMBAR seusia, satu class, satu sekolah, satu hospital, best friend, jiran sbelah rumah & opkos setaman perumahan plak tu. cuma si kembar ni awal 1 hari dri my husband.

syok la kan de best friend mcm ni.

shahrul said...

slamat hari lahir yang ke ehem-ehem kak..heheh.. :p

Cik Rose Cute said...

Sama Birthday gan Anak Sis Yang Sulong Girl 11/08/2006 ....Malam tadi selebrate birthday kat umah pak longnya....tak sangka...kirim salam gan chu tu ya...hihihihi

~queraiza cullen~ said...

hepi bday kak zie..may God bless u always..hehe..semalam pon bday sy jugak..hehe..bday yg ke 20..=)
kite p0n twins jugak ah cmtu..haha

zh-ena said...

sweet jea gambar tu

Myra Jay said...

Happy besday untuk Chu jugak..

Wah sebaya la kita..
Lg best Zie sebaya dengan kak ipar :)

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthdau utk zie n chu...comeynya kartun tu...

ieqa said...

Happy Birthday kakak!
May Allah bless you always :)

Keep blogging! :D

zuneta said...

perangai sama ke tak dedua ni?? msti sekepala ni...

echa takashimaya said...

happy Belated birthday =)

Zura said...

kebetulan plak kan zie..

AmirFX said...

Wahhh.. SIk jauh ooo besday takduak.. Hepi belated besday untuk takduak..

cf-ipm said...

tak terlambat cf ucapkan selamat ulang tahun kelahiran buat zie