Kasut Kawen Utk Dillah ---> DONE :)



On last Friday...zie ada ngiyau-ngiyau kan ttg zie nk belikan kasut kawen utk Dillah. Kan at 1st zie nk belikan yg brand Hush Puppies. Tp...kau nk tahu apa dillah say? Dillah say...

"Isshhh...tak nak la brand Hush Puppies. Harga mahal tp pattern cam pattern utk org tua je. Tak berbaloi beli...jom ke Primavera," – Dillah

Adehhh! Adakah taste mata Zie ni taste pattern org tua ek? Adoiii kau dillah...demandddd! Hehe.






Since dia nk ke PrimaVera shoe boutique...so layan je la. Biar dia sendiri yg pilih. Kang zie pilih dikatanya pattern org tua lg kang....HAHA :D Tu dia tgh gagah nerai shoes.

Last-last...kasut ini yg dia berkenan ^_^













Wahwah wahhhh...berkilat-kilat kau! Hehe. Psstt...FYI kan uols, kasut Hush Puppies yg zie berkenan nk belikan kat dia, pattern yg dia kata pattern org tua tu...ala-ala pattern cam gni lah.

Zie: Bukankah pattern tu hampir sama dgn pattern Hush Puppies je.
Dillah: Tak sama lah. Yg tu tak berkilat. Yg ni berkilat.
Zie: Laaa...sebab berkilat je ke?
Dillah: A’ah lah. Baru smart. Perempuan mana tahu
Zie: ...Ceh
.
Mmg cehhhh taw dillah ni uolssss. Geram aku. HAHA. Sayang arr zie tak sempat snap kasut Hush Puppies tu. Kalau tak...leh compare utk uols tgk. HEHE





Kasut kawen utk Dillah dah DONE. So no worries lg dah. Tinggal nk cari album gambar utk letak duit hantaran je nnti.





Oh ye, utk stocking plak...zie beli brand Police dari butik 3dots. Pssttt...baru lah sesuai stocking tu dgn pekerjaan Dillah...cewahh. Hehe. Zie beli 3 pasang. Happy je dia dpt 3 psg :) Sepasang katanya dia nk pakai skrg, buat pergi kerja ^_-











Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Stylish De Shoppe Blogshop
-- Click SINI utk view her
blogshop :) tempat menjual
anak tudung, shawls, baju
etc yg cantik2 dgn harga yg
berpatutan dan murah. Berbaloi2!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

...sWeeT uMi... said...

bagus la dah settle bab tu...tggl la lagi skit yg lum settle...buat je slow2 ok..janji buat (^_^)

CHU MAJORFLAVA said...

SMART!

*Vivilicious* said...

update kat blog khas juak ah

♥z@z@♥ said...

smart kasut tue..

Myra Jay said...

Abg Polis mmg suka kasut berkilat, kan diorg mmg kena selalu kilat2 kasut..hehee

mysha said...

laYankan jer zie.. daRi beLi tak pakaI.. hehehhe....

oshin-jamel said...

btl ape yg myra jay kata...abh pshin dlu klu bab kst lame gler die tuk kilatkan..hehehehe..mmg peel polis gtu kan...pesal en tunang xtunjuk muke?malu yer..hehehe!

Zura said...

cakaplah nk berkilat...boleh zie kiwikan kasut tue..hehe

AmirFX said...

Dekat 3dots ya kmk suka meli boxer..

MARIA LIZA said...

ok le tu..ikut aje le kehendak si dia tu...

SyUhAdA said...

mmg sgt bkilat..

[sutera kasih] said...

wahhh dh beli kak?
ok la ya..prepare awal..

mr_mrs mikko said...

hihi...
aku pn kan yang...
kalo pilih utk reza,
x reti ah aku ngan mata diaaa..
hahahaha

zh-ena said...

buat persiapan skit2 yea zie..seronok tgk org nak kawen nie

zuneta said...

ni dah elok...pandai juga dillah pilih...nsib baik tak nampk macam org tua...hehe...beli la dua kat dillah...