Kasut Raya Buat Emak :)


Sambungan Entry -- INI!


Lepas je merembat -- set mangkuk English Style, weols terus ke shoes outlet. Utk carikan kasut raya buat emak. Itu tujuan sebenar weols ke bandar actually..hehe. Mula-mula gi ke Primavera.

Tp takde yg mak berkenan.





Lepas tu gi ke Vincci. Punnnnn takde yg dia berkenan. Then ke Bata outlet…punnnn sama gak. Nan hado yg emak kenankan. Mmg payah wooo nk cari kasut utk emak.

Sgtttt lah kesabaran sungguh melayan…hehe.





Last-last…di Carlo Rino outlet baruuuu lah di jumpa yg dia kenakan. Fuhhhh…lega disitu. Tak yah kejung kaki menawaf The Spring…hehehe.





Actually kan uols, kasut ni 2, 3 kali gitu lah emak pegang. Zie tahu kompom dia berkenan dgn kasut ni . tp tak berani nk say it out loud memandangkan harga ada a lil bit Parkinson lah jugak. So bila zie tgk dia sampai 2, 3 kali pegang…

Zie tanya la dia…

Zie: Emak nak yg tu ke? If nk, saya suroh salesgirl
tu ambik yg new pair.
Emak: **sengih-sengih** Lawa kasut ni. Selesa mak
pakai. Harga dia berapa ea…
Zie: Alaa….tak kisah lah brapa harga, mak. Janji mak
Suka and nak. So Nak Tak?
Emak: **still lg sengih-sengih malu** …nak.


Cehhh emak! Eksen-eksen plak dia kan. Utk emak, takde istillah parkinson bagai ar. Selagi dlm kemampuan zie, Insya’ALLAH…akan zie tunaikan ^_^







Tadaaa! Inilah dia close up views kasut raya utk emak. Carlo Rino brand. Satu brand dgn handbeg dia yg zie belikan dulu. Tinggal baju raya utk emak je lg Zie lom belikan. Dulu…time kita kecik-kecik, mak pak kita bersusah payah cari duit utk belikan barangan raya utk kita kan…

…skrg its our turn utk buat gitu kat dorg :) Insya’ALLAH…once zie dh kawen nnti pun, barang raya utk emak Zie tak akan lupakan. Bg zie, itu tanggungjawap zie.

Emak amanah zie dunia akhirat ^_^











Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CIKGU LANGSING BLOGSHOP
-- Click SINI Blog Cikgu Langsing adalah
blog online yang menjual pelbagai produk
kecantikan & slimming dengan harga yang
berpatutan ^_^

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

emm bagusnye zie..semoge kamu akan saperti anak yg solehah..Amin ;)

p/s;- senyum dlm emosi...*menyeka air mata*

Cik Shiqa said...

entry zie buat shiqa rndu mak.huhuhu

...sWeeT uMi... said...

cantek, pandai mak zie kenan hehehe...btul tu ngan mak apa ada hal ngan rega kan...cayang zie kihkihkih

zuneta said...

vincci pun jadi 1st pilihan zu tuk raya..sbb kasut dia unik sikit...tapi kena g awal la...lau tak saiz kaki gajah dah habis..hahaha!!! sejuk hati mak zie ye...bagus2..nnti wat teladan dekat bakal2 anak zie lak...

eVa said...

alaaa sweet nya.. haha cute jak mak ktk sengih2 mok kasut ya.. carlo rino gik ya.. mek suka brand ya.. sweet jak design nya..

mr_mrs mikko said...

Yaaaaang! terharu aku weh ayat ko yg last tu!!
touching gilaaa..

neway! lawa kasut mak ko...

hani apandi said...

mak ktk kedak mak mek juak.lelah tawaf sigek spring.last2 parkson ya juak tmpatnya bebeli slipar.heee!

~~zAnAfAhMi~~ said...

org tua mcm tu le, malu tapi mau....
melayan kerenah ibu kekadang tak sepenat mereka dulu melayan kerenah kita masa kecil....

Zura said...

akak nye kasut raya adalah kasut pegi keje...hehe..malas nk pk kasut raya...

pRincESs_N said...

best kan dpt bli brg yg mak kita suke...cantek ok kasut tu..makcik..nk pinjam bole?

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer Makcik dapat kasut raya baru..
Carlo Rino gitu.. :-)

oneyani said...

Tinggi wooo heels tu..xnak kalah ngan zie nampaknya hihi

Sejuk perot mak ngandungkan zie...berkat duet yang zie dpt