Khairul Fahmi Dan Elia Putus Tunang Sudah :(



Semlm time Zie baca news Metro Ahad, terkejut kooo tgk FRONT PAGE news putus tunang between Khairul Fahmi Che Mat (KFCM) dgn tunangnya, Elia. Hadoiii...sejujurnya lah uols, Zie dh leh agak dh pekara terburuk ini akan berlaku.

...bg Zie lah, Elia telah membuat kesilapan terbesar bila dia meluahkan her anger di Facebook. Harap Elia after putusnya pertunangan dorg ni tak maki hamun KFCM lg lah. Takut nanti KFCM or family KFCM saman malu.

Lain plak jadinya nnti kang...


"Kini, selepas berfikir panjang dan berbincang dengan keluarga, saya mengambil keputusan yang saya rasakan sesuai bagi menjaga hati semua pihak iaitu memutuskan tali pertunangan kami. Saya yakin, ini keputusan tepat dan saya juga sudah berbincang dengan Elia" - Khairul Fahmi Che Mat

Diharap Elia tenang dan byk-byk bersabar menghadapi ujian kehidupan ini. Anggap saja tiada jodoh diantara dia dan KFCM. Insya'ALLAH ada jodoh yg lebih baik lg utk mereka berdua di luar sana.

...jgn sedih-sedih ea, Elia - Fahmi. Masih pjg perjalanan hidup uols, ye dik. Still 22 tahun.Masih ada byk lg masa utk mencari jodoh yg sesuai, Insya'ALLAH...



P/S:
Bersederhanalah ketika membuat
majlis bersejarah kita. Jgn
terlampau besar-besaran. Takut
begini sudahnya...hemprhhhh...










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CF-IPM Blog
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

19 comments:

Mr feckry said...

ujian tu..Allah bagi bersebab

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

ala...tak bestla dah putus tunang, ermmm allah lebih mengetahui kan..

afacandybuns ♥ said...

tp bukan elia dh buat statement yg dia tataw KFCM putuskan p'tunangan dorang?

Alahaii.. mcm-mcm -.-

Aeen said...

2 lah..majlis tunang dorang pun besar-besaran jugak kan...huh..terkejot bila bace dy da putus...kesian..maybe da xde jodoh...:(

alinac lover said...

KALO MARAH JGN TGK FB..KANG ADA JE TERLUAH BUKAN2

Farah Shamsudin said...

herm.. baca tak apa yang Elia ulas tentang nii? katanya memang ada pihak ketiga dan beliau ada buktinyaa.. elia juga dah buat persiapan serba sikit utk wedding drg end okt ni tau.. mcm ntahlaa.. yerlah kan, majlis nak dekat dah pun.. kenapa la baru skang nak jadi perkara macam ini.

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

zie yg comey! =0).
kmk selalu ke belog ktk..selamak tuk jadi follower n silent reader jak..I like ur blog sb byk entri yg updated news =0).

mek maok ucap selamat berpuasa utk ktk n famili =0).

Aleyn said...

Apa yg tunang dia ckp kat FB....cer citer cer citer....

Mr.Oren said...

haha..ala..yang kawin pon leh cerai.apa tah lagi bertunang..kah..kah~

Redbloodsnow said...

ALEYN
--> haa...aleyn leh refer link entry ini ek -- http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2011/07/orang-ketiga-di-antara-khairul-fahmi.html

...sWeeT uMi... said...

sedey nye diorg putus tunang huhuhu...tu la padah nye FB ni

Zura said...

tuelah zie..silap elia sbb melepaskan kemarahan dlm FB sdgkan itu privacy ant dia ngan khairul fahmi..rase malu yg bertandang dlm hati dulu...

Myra Jay said...

Ada hikmah buat mereka yang kita tak tau kan..
Moga KFCM & Elia tabah :)

♥z@z@♥ said...

sedey sbb aku suke diorg nie bersama..tapi kalau diorg putus tunang nie sbb org ketiga mmg aku sgt la x suke..kenapa skrg ramai sgt org yg suke pecah belahkan hubungan org..like hellooo itu tunang org oke..jgn la kacau..go get ur life lah..ishh pantang aku klau org suke kacau hubungan orang nie..

AmirFX said...

Otedah.. Mok carik jalan penyelesaian.. Sak duak2 sik penin palak...

SyUhAdA said...

dugaan..

zuneta said...

pening2...

[sutera kasih] said...

pengajarannya..jgn sesekali publish d social network hal peribadi yg sensitif cmtu, nak2 lagi if public figure kan huhu

Ardini Humaira said...

dua2 ada silap yang sepatutnya saling memafkan antara satu sama lain and kena berikhtiar untuk berubah... kalo itu yang mereka lakukan InsyaAllah kekal bahagia... :)