Laksa Sarawak Paste Utk Rakan Bloggers ^_^



Model laksa Sarawak paste yg tak berbayar…kehkehkehkeh. Siapa nk beli laksa Sarawak paste, meh meh…order dgn Zie. Ceaaaa :P takde lah...mls loh zie nkberonline business. Takat tolong² belikan...ok la :D





Nih dia 12 bungkus laksa Sarawak paste utk 2 org rakan bloggers iaitu utk Ciara dan Kak Fit :) Dorg mintak tolong zie beli…since tempat jual laksa Sarawak paste ni tak jauh dari area perumahan zie…apa salahnya kan…

...saling bantu membantu ^_^





Dah siap di bungkus sudah. 6 packs in each boxes ^_^ Maybe by now dorg dah pun received parcel ni kot...hehe. Enjoy ur laksa Sarawak ek, ciara n Kak Fit :)










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Nadia Ar-Rumaisha
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

Myra Jay said...

Utk cheq takde ke Yank??heheee :)

Dah lama tak mkn laksa srwk :)

Cik Wanie Ghani said...

wah,
jadi model paste laksa yer,
ok apa:)
hihihihi

kaizen said...

memperkenal kn!!!!! kak zie..model dr sarawak..... hehehee

jgn marah ye kak...

♥z@z@♥ said...

mau jgk yunk..ada cara² buatkan..

missNick said...

hai sesuai sgt la tu jadi model laksa sarawak hehe....gurau je.....nanti kita nak kita order kat zie k....skrg ni still dlm mood malas utk masak...tggu la lepas raya...

MiszNoRuL said...

zie, beli kt mana tu paste laksa sarawak..tk tau la nk pegi mana nk beli barang kt kuching..isnin mo terbang ke sana, 1st time plak tu
tqsm (^_^)V

sweethOneY said...

yangggg nnt nk kirim belikan jugak boleh??

Redbloodsnow said...

MIZZ NORUL
-> zie beli kat supermarket je dear. rasanya semua supermarket kat kuching ada jual. try ler crk ea nnti..hehe

SWEETHONEY
--> haaa..leh aje. hehe. nnti aku SMS ko ek.

[sutera kasih] said...

bagus2..hehe
dpt tlg promote produk tempatan sekali kak :)

kak, mun kinektok bah, cthlah nk pos keychain ke semanjung or sbh/srwk dari sabah/srwk..berapa ongkosnya owhh?ktk msti tauk nk cz dh pernah post hehe

zuneta said...

lau beli paste ni...nak masak macam mana pun tau laksa serawak ni..nak kena cari resepi dulu...google..

Ayu Firzara said...

dear....wahhh bagus idea nih...bisnes laksa paste....hehe...

ayu pun teringin nak order lah zie...nak gi sarawak entah bila lah....how much ey? nanti ayu email zie lah ek... =)

Redbloodsnow said...

AYU
-->> ayu nak ek? nnti Zie email ayu ek :)

Mya said...

nak mintak tolong zie belikan gak ah nanti..
akak love laksa sarawak!!

Cik Rose Cute said...

Dah jadik cam Model Laksa Sarawak la pulak hihihi

Ardini Humaira said...

whoaa...
berapa satu yunk. cam kenan lak aku nak merasa :)

mr_mrs mikko said...

waaa yang!lain eh dgn paste yg dkt kedai tu....

huhu..
mcm terberkenan lak aku taw

pRincESs_N said...

nak jgk beb....pm aku nti..

fit said...

Tq zie..hehehe..dah masak da pon..sedappp..tp tak update kat belog lg sebab masalah gambar..hihi..tp ade la posting cket..tq sekali lg yea zie