Lawa Gila Lah Gaun Pengantin Memey. Jeles Di Situ :D



Zie KAGUM giler lah dgn sentuhan tgn Hatta Dolmat ni uolssssss. Kau tgk wedding dress memey ciptaan Hatta Dolmat tu uolsssss. Haduiiiii jeles weh tgk. Kalauuuu lah zie ni kaya raya...

...KOMPOM ah suroh si Hatta Dolmat ni yg reka juga..hehe.






Seriously lah. Mmg sgt cantik giler. Memey dlm tu pun zie tgk lawa. Patut laaaa si norman angau sampai sanggup tinggal anak bini...hemprhhh :( Hope lepas kawen nnti, memey tak akan terkena KARMA di atas perbuatan dia dulu.

...hope lah dia dpt "jinakkan" Norman. Pape pun, lawa lah wedding dress kau memey. Cayalah! :)













Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Myra Jay said...

Wedding gaun nie pun sponsor gak kan??

Memang cantikla, kembang semangkuk, lagi nmpak Memey kurus sesangat :-)

MARIA LIZA said...

tapi kebanyakkan artis selalu terkena karma atas perbuatan sendiri cthnya Arni Nazira yang pernah rampas Awie dari Erra sampai putus tunang diorg...Sudahnya Adik Haliza Misbun rembat Awie...

Kuu Syafiqah said...

wow..comel gilaaa.!

K O R I E said...

wah.. cantik sangat kot! jelez gak tengok!

NURUL AINI NORAZMAN said...

wwoooww,.serius mmg cantik,.

Zura said...

memey nie mmg lawa...kena kan ape pun lawa..tp tue lah..??

atty's said...

memey ni mmg lawa..

AmirFX said...

Ney nak jinak anak rimo ya.. haha.. Nway, nang kacak baju ya..

zuneta said...

tu la zie, rekaan hatta sekarang..makin meletup2 kan?? kreatif tu...siapa tak jeles ngan hasil tgn dia..

Ardini Humaira said...

takpe yunk kita nyer baju guna duit sendiri hehe