Masih Seperti Anak Dara Lah Si Victoria Beckham Ni, Kan?



Walaupun Victoria nih sudah beranak 4. Tapi dia nya penampilan, body n face masih cam anak dara kan? If dia bukan a public figure, kompom org ingat dia anak dara...hehe. Kagum lah dgn perempuan² yg bodynya still maintain after beranak.

Pandai kan dorg jg bdn. Nak cam gitu gak lah zie nnti...ceaaaa, tu dia kau! hehe :P







Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

MARIA LIZA said...

senang ajer...dalam pantang kenalah pantang betul2...mcm Maria pakai bengkung lilit yang panjang tu to maintain my body...Alhamdulillah syukur dengan apa yg ada sekarang...

kaizen said...

cam ziana zain gak laa.. umo da 40 tp body mantop lg kak.. huhuhu

Myra Jay said...

Yup, mmg pandai jaga badan tul si Posh nieh :0

Kumbang Jingga said...

suami pun makin syg kalau dpt isteri camni hehehee

msredcheesecake said...

org duit byk zie, upah jer trainer nak kurus...tapi si posh ni kategeri addict nak kurus tu pasal leh mantain...

♥z@z@♥ said...

btol tue..nak body cmtue senang je..dlm pantang kene pantang bebetol..bru la x gelebeh sana sini..huhu

Einaz Shah Rizal Thomas said...

AAH CANTIK KAN V.B NI . FSHION ICON KOT DIA KAN ..

eVa said...

nang mek adore victoria tok.. lak mek mok kedak nya eyh... mok jd sporting n cool n sexy haha

AmirFX said...

Fuhhh.. Nang seh mengancam.. haha..

[sutera kasih] said...

body nya nang menten since nya aktif spice girls dolok ohh

Cik Rose Cute said...

memang cantik body dia....biasa la...model kot..

Ardini Humaira said...

beliau sangat gojes kan yunk :D