Melahap Di SCR Express.. Hehe :P



Entry ni lamaaaaaaaaaaaaaa dah zie dok peramkan dlm draft. Time before puasa ni actually..hehe. Skrg baruuu ada mood nk publishkan..hiksss. saje je bikin uols meleleh....wahhhh keji keji. HAHA









2 drinks for me, cold water dan air ape ntah tu td. lupa plak. Dillah lah air yg kaler coklat tu. pun lupe gak zie apa nama...hehehe





Sayur midin thai style kalau tak silap zie nama menu ni. Sedap taw uols :)





Black pepper yg bolehlah tahan rasanya. Hemprrhhh. Oh ye, this is my menu ek





Dillah plak order Salad chicken rice. yg ni mmg senantiasa sedap ^_^





Adoiiyaiii...buat entry ni, perut terus berdisco shuffling kau! Adeh! Hehehe. lapooo lapoooo **terus tgn jam...alahai, lama lg** ...cobaan ^_-









Blog Pilihan Entry Ini
::::::>::::::
Beauty & Health Blogshop
-- Click SINI Sekiranya berminat
utk membeli korset for beauty & health.
Korset ni untuk org yg nak kurus, jaga
badan, sakit belakang, period pain, period
tak tentu, nak dapat anak dan byk lagi
untuk kesihatan badan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

ZYASH said...

Oh..nampaknyer kene komen bentuk soalan lah ne... Kat mane letaknyer restoran kak zie pegi ne, ade alamat tak?? Jawab...jgn tak jawab...huhuhu

L@dyKichiMachiko said...

slurrrppp...gulppppp...aduyaiiii.. lelehhhhh dah tok yunk.

Redbloodsnow said...

ZYASH
--> hehe..ngade ko dik. semestinya kat kuching lerrrr :D

AmirFX said...

Singgaporrrrr Ciken Lais.. Waaaaa.. Manyak sidap la moi... Haiyooo.. Tutup mata tengok itu makanan... haha...

♥z@z@♥ said...

leleh yunk..tp kat sarawak buka wal kan?jam berapa ye? 6 lebih ek?

Wahidah said...

zie pose2 ne tgk gmbr food menguji keimanan btol la

mr_mrs mikko said...

yaaaaaangg!!!
nasib baik aku buka blog ko malam2...
hahahaha...

soooo, perut aku x berapa nak bershuffle la sbb dah bsungkai.! hihi

...sWeeT uMi... said...

mmg kamo keji zie, time2 puasa ni lak nk up citer mkn2 ni...babab kang (",)

Cik Rose Cute said...

Sayur midin tue memang best!!! masa Sis kat kampung dulu selalu kutip gan arwah Mak hihihi... Masak Air Sodap...

Ardini Humaira said...

lawa dia hidang makanan2 tu yunk. cem biasa la... nanti bawak aku g sana ye hehe

Myra Jay said...

Sayur midin tu nampak cam sedap.. Lebih kurang cam pucuk paku lak rupanya.. :)

Zura said...

sgt sedap..adoii..

zuneta said...

jauhnya kat kuching...kat smnjung tak de ke cawangan dia...terliur tgk yg dillah makan tu...dah yg zie punya..zie kata " boleh tahan " faham dah lau zie kata cam tu...