My 1st Ever Product Simply Siti ^_^



Since ramai yg kata product Simply Siti bagus kan...so apa lg noks. Utk girls yg suka bermake up mcm zie ni...harus koooo nerai ^_^ Ngeeee. Since zie nyer eyes shimmer dh habis...

so zie rembat eye color yg ini lah utk dijadikan eyes shimmer :)






Its in white gold colour. Well, if uols tanya apa komen zie setelah 1 week pakai benda alah ni. My comment adalah... I AM FALLING IN LOVE with Simply Siti product kooo noks..hehehe. Mmg benar lah kata² org uols...

...product Simply Siti mmg bgs ^_^ Adakah product Maybelline akan zie ceraikan??? Tettttt...tak kot. Campur² pakai je la...hehe












Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Beauty A Lives Blogshop
-- Click SINI sekiranya berminat
utk membeli product kesihatan,
jamu-jamu dan byk lagi :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

*Vivilicious* said...

nang bena zie..produk simplysiti ya ng bgs..kmk pakey cream acne salution dari bulan 12 i think..sampe kinek masih ada..jimat pakey..even hari2 pakey..plus muka ng ad bgs pakey..

AmirFX said...

Untung Datuk K dapat Siti yang suka nak berbisness..

Cik Wanie Ghani said...

produk SS mmg best,
wanie sendiri pakai yunk,
mmg terbaik...

cer try pakai C Bright c5 cream,
cantik + gebu je rasa:)

iffah imani said...

ada juga cuba nak pakai tapi takut tak ok plak..kulit kita sensitif...

[sutera kasih] said...

apa fungsi ya kak?

yahh kesian kmk sik pandey make up bah huhu

Zura said...

xde hati nk try sbb xminat dia...hahahhaha...gurau jelah...akak kureng arif bermake-up2 nie...

FiZ said...

wah...kak zie da jatuh hati dengan simply siti...tengok mcm best je..hr tu da kluar produk bru...mcm tingin jugak cma tak terbeli je lg...hihi

pinky_liscious said...

tu la dengar cite produk dia mmg bgs.. tp sy tak pernah try la...

lily lotus said...

untung kalau serasi,takyah guna produk luar dahkan

Myra Jay said...

Myra setakat nie dok pakai lipstik SS nie, so far ok :)

zuneta said...

bagus ke zie?? lau zie kata bagus...nak try jgk la...tapi zu berkenan blusher dia...nampak comelllll je...aduhhh...

SyUhAdA said...

mcm bes je..len kali perlu try nie..

L@dyKichiMachiko said...

blom try gk SS tok..quite expensive and takut if sik ngam dgn kulit kmk. tp products nya nang best2 smua..teringin juak mok meli.

mr_mrs mikko said...

yang, jiran aku pkai ss ni... dia ckp ok ja muka. mmg ok!
aku rasa mcm lbih kurg tanaka white tu la kot sbb byk produk diia lbih kurg saja dia punya packaging..

Ardini Humaira said...

aku pakai masker dia yang new age best ooo :D

♥z@z@♥ said...

aku ada 5 barang make up simply siti..eye liner dia mantap babe..try la..

EyanaNoorAzlan said...

tunjuk lah ckit mcm ne mok make ya..hehe

Cik Rose Cute said...

Mesti mahalkan...zie??? try pakai eye liner pulak...simplysiti pulak..kalau okey nak beli jugak laa...Sebab eyeliner jenama Avon tue...cepat comot la...