Nabila Huda Tuntut Penceraian



Alahaiii...kesian arr kat anak dorg, Keisha :( Kecik² dah hadapi pencerian mak pak dia. Mmg satu tindakan yg mengejutkan yg telah di buat oleh Nabila bila dia memohon cerai drpd suaminya, Zaidi Zailaini di JAWI.

...tp JAWI tak dpt nk teruskan coz Nabila tak bawa sijil nikah mereka.

Memang tidak bagus bila hendak berpisah. Pada awalnya saya cuba untuk bertahan, tetapi bila fikir balik memang tidak boleh. Kiranya, jalan terakhir adalah bercerai dan ini adalah yang terbaik buat kami berdua.Buat apa hidup bersama jika tidak gembira.

Dan itulah yang saya rasakan selama tempoh kami berkahwin.Saya tidak boleh rasa sangsi terhadap suami. Saya akui kekurangan saya dan saya terima juga kekurangan suami. Tidak perlu untuk burukkan sesiapa bila perkara sebegini terjadi.

Apa yang saya boleh katakan, memang sudah tidak ada persefahaman antara kami. Saya anggap cukup di sini sahaja jodoh kami berdua - Nabila Huda

Nabila, di harap awak pertimbangkan lah ea. Try utk membaiki lg keputusan awak tu. Maybe ALLAH SWT nk awak pertimbangkan hal ini sebab itu DIA membuatkan awak TERLUPA nk bawa sijil nikah time awak gi JAWI tu.

...sedih lah tgk rumahtangga artis² selalu goyah :( Tp kalau dh ditakdirkan olehNYA sebegitu...all the best lah utk mereka.










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
SHOPPING RACK
-- Click SINI! Tmpt menjual
products kecantikkan dan juga
kesihatan yg baik utk uols
amalkan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

muhsin.aminudin said...

artis ni terlalu open and liberal, so bila ada probs skit. start la rasa takde jodoh. cinta and kasih sayang bleh hilang kalo tak dipupuk.. tak blaja ke??

Aleyn said...

Hmm...besar agaknyer dugaan rumah tangga artis2 ni....tapi rasanyer depa ni dah macam nak ikut trendlah...prob sket mintak cerai....cubalah bermuhasabah diri dan bawa berbincang baik2...kalau belum dpt zuriat tu x per...ni dah ader...kesian sgt...

nak raya lak tu...

Myra Jay said...

Kesian pada anak yang tak mengerti pape, kena hadapi perpisahan mak ayahnya...

Uchi kay-f @hmad said...

hrp temui titik pertemuan semula...;)

Einaz Shah Rizal Thomas said...

dah tak da jodoh , kita buat macamn pun ttp tak boley , MINTAK DIJAUHKAN ..

mr_mrs mikko said...

haish! mlss aku nak komen pasal retis ni yaaaang. hihi

Ardini Humaira said...

uhuhuu sedi je kan dengar cite keretakan rumahtangga artis

AmirFX said...

Dunia artis nektok nang macam2 lah...