Nak Beli ke, Tak... Nak Beli ke, Tak??? Adoiiii... Camne Ni???



Nih haaa benda alah yg zie tgh debating nk beli tuh. Bukan yg tang mooncake tu la ek, Tp tang mangkuk kaca Tupperware tu…hehe ^_^ Bila tgk harga…adoi makkk, parkinson tahap 3rd degree kau! HAHA. Tp bile tgk pic mangkuk kaca tu…

…tgk warna merah dia…terus sembuh keparkinsonan ^_^ Ngeee. So nak beli ke tak ek ek? Cam syggggg je nk ngeluar almost RM70 nih. Adoiiiiiii adoiii…Parkinson menyerang sekali lagi ah.

So how??? Eeee nakkkk…tapiiiiii, PARKINSONNNN.Adeh!










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

mr_mrs mikko said...

rembat weh, jgn x rembat..
kang parkinsonnnnn lama tuuu...
huhu. yang,iklan utk pakej personal blog ada kosong, brapa besar banner ko nk aku letak.. aku nk transfer money ni dan buat baner ni..hihihi

nUR_rOsALiNdA said...

Baik ko beli je la dik sebelum ko kena parkinson!!~

alinac lover said...

keh3~ pk3~

♥z@z@♥ said...

beli la yunk..utk kegunaan jangka masa panjang kan..oke je..

L@dyKichiMachiko said...

TUPPERWARE..biasalahh yunk reganya nang molah kita parkinson ajak2.

...sWeeT uMi... said...

huhuhu mmg dilema je la zie kali ni...pikir bek2 noooo (^_^)

Myra Jay said...

Heheee, rembat je dear.. sekali sekala ma beli demi kepuasan sendiri.. :)

lieynanilaz said...

mahal lerr zie...akak pun parkinson nak kuarkan duit..ngee..

Zura said...

cantik je..comey..

FiZ said...

kelakar la kak zie ni...hehehe...tp kalo da bekenan...beli je kak..kang sampai termimpi-mimpi ;p

Cik Rose Cute said...

rembat jer kalau dah suka hihihi

PutRee SeJiNjaNg said...

dah tengok tupperware nok di offer oleh ani sik??? ni tauk murah sikit yunk...huhuhu

[sutera kasih] said...

sik pelu kot kak..

zuneta said...

spatutnya dia mention material kan?? kaca or plastik...

sayahappyslalu said...

bukan kaca.. dia clear plastic.. kalau minat nak beli, boleh contact saya.. with special discount :)