Nak Try A New Recipe Utk Juadah Raya Lah ^_^



Memandangkan next week kita dh Raya dah. This year cam mls je nk masak menu yg sama tiap tahun. So INILAH solution nya…hehe. Beli je buku resepi. KOMPOM berjuadah baru lah kau utk raya 2011 ni…hiksss.

…nak pick resepi yg plg senang di buat lah noks. AHARKS! :P









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
ROSE'S TREAT.COM
-- Click SINI Tempat menjual
original and authentics branded handbags,
wallets, watches, sunglasses and other's
from USA. Selling it at cheaper than retail
price ^_^

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

6 comments:

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

hehehehe..mek gia juak zie..
suka beli buku resepi..kakya, try..normally mek try resepi paling mudah lok..wehehehehe =0).

Asiah Termizi said...

betul2. nak mempelbagaikan juadah kan. kalau makanan yg sama tiap2 tahun muak jugak kan.

kak zie, kat sarawak apa juadah best pagi raya?

atty's said...

nak masak pe pagi raya zie..?

Uchi kay-f @hmad said...

trylah buat nasi tomatomato..hi3...

AmirFX said...

Ktk polah kelak kmk datang umah ktk encerik.. haha..

zuneta said...

zu pun suka wat resepi yg sng2,, bahan tak banyak sangat..if mcm rendang tuuuu..rasanya bila ngadap bakal mak mertua baru nak bljar...banyak sgt bahan..pening kepala..dan nak masak lak lama..