Opsss!!! Kantoi Lah Kau, Khairul Fahmi


**Sumber dari Ohbulan dan BeautifulNara**


Uiiii...hubungan "abang dan adik" lah sgt ea, KFCM. Tu dinamakan hubungan abang dan adik angkat yg TERRRRangkat gitu...oppssss :D




Sila matchkan pic, KFCM ni dgn pic jejaka yg berpegangan tgn dgn Dalia Teck tu. Sepandan kan??? Nak gak tahu apa komen dan alasan KFCM ttg pic tersebut. Adakah still menafikan?

...Agak-agak if dgn adik kandung sendiri, dia bepegangan tgn cam gitu tak ek? Tettttt! Kesian kat Elia, tak sepatutnya KFCM buat gnie kat dia.










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Stylish De Shoppe Blogshop
-- Click SINI utk view her
blogshop :) tempat menjual
anak tudung, shawls, baju
etc yg cantik2 dgn harga yg
berpatutan dan murah. Berbaloi2!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

21 comments:

♥z@z@♥ said...

instinct aku yg KFCM nie salah mmg btol..now, dah terbukti kan..ALLAH MAHA ADIL..sape yg dok ngutuk elia tue pegi la mtak maaf cecepat kat elia..

Farrah Arris said...

memang kurang ajar, kita pun ada blog pasal isu ni. sakit hati kan bila senang-senang je si Apek ni putuskan tunang lepas tu kasi alasan stok dia yang teraniaya. pui!

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

ermmm no komen huhuhu

matahari sun said...

match2....huhuuhuh

cik Ida said...

huhuhuhuhu.. kalau tu betullah si KFCM cian kat elia.. tak baek tau wat orang camtu.. kang KFCM kena lagi terok dari elia.. ALLAH tu Maha Adil..

...sWeeT uMi... said...

huhuhu kesian kat elia

eiela said...

kesiannya, semoga ada hikmahnya. elok jugak putus tunang daripada bercerai lepas kahwin kan.

Aleyn said...

Memang kantoi big time...

sweethOneY said...

wpun tak bape berkenan ngan elia yg terlampau exposed tapi KFCM adalah sangat kurang ajarrr !! pastu bajet mcm dia tu mangsa. lempang krg baru tau

Myra Jay said...

Hmmm alahai, terkantoi sudah...

mysara said...

ksian kt sis elia...

saya_arief said...

sape-sape yang kenal elia tu, sampaikan salam i okes. hoho.

L@dyKichiMachiko said...

erm...mix n match..mcm betol! Erm, sepande2 tupe melompat...ahernyaaa..
ALLAH itu MAHA ADIL.bila Nya nk nunjuk x gney2 pun.

AmirFX said...

Terbukti KFCM pilih yang lebih gebu.. hahaaa..

KiUk said...

dah baik2 si elia tu berubah pakai tudung, dia plak lari cari yg seksi...
hurmm...lelaki....

[sutera kasih] said...

siktauklah...no komen..huhu
semoga mereka jumpa jodoh yg sepatutnya mmg utk mereka..

Ardini Humaira said...

seksi gile teck teck ni.. euuuwww

Natasya Aisya said...

ALLAH itu Maha Adil dan Mengetahui :)
pas ni kita tengok je la "drama" ni...huhu
p/s: jumpe elia smlam..hiks ^_^

mr_mrs mikko said...

ish ish!
aku suka gila baca blog elia tu..
kfcm ni... buat aku x respect ah

asha said...

hem,sigek kmk paling sik fhm.knk lah ompuan ya pelu juak kaco tunang org,sdgkn 1 mlysia tauk apek ya tunang kpd elia..hem..sikkn la ompuan ya sik ada baca news.mun didiat dr segi pakaian up 2 date tapi sikkanlah ompuan ya sik update news.hehehe..pjg nar juak komen kmk kali tok,zie.

zuneta said...

nyampah!!!! meluat!!!