Parking Coupon: Dah Tak Boleh Dah Uols Nak NGELAT :P



Hehe...awalllllll kau beli parking coupon zie? Kereta belummmm lg keluar weh! HAHA. Inilah yg dikatakan TERUJA! lalala ^_^ alaaaa uols...hari tu abg zie, Minie, dia gi beli parking coupon. So dia suroh lah zie beli sekali.

...leh nanti bila keta dh kuar, tak yah sibuk² nk berbeli lg. betul gak tu kan ^_-





Pssttt...pd mereka² yg suka ngelat guna pakai lg parking coupon yg dh di tebuk, well nak say -- "HAHAHAHA! Dh tak leh uols ngelat² lg kooo..." Hehe...why? Coz skrg ni pihak DBKU dah tukarkan parking coupon ni...

...dgn menggunakan GORES kau! kehkehkeh. Tak dpt lerr Minie dan EVA ngelat² lg ea....HOHOHO ^_- winksss










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Aisumi Blog
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

Myra Jay said...

Heheee, memang semangat tul.. :-)

myra yg dok bawak keta nie TAK PENAH beli lagi kupon nie.. wahahaha :-)

Maknanya selalu paking kat tempat selamat la :-)

sumaiyah mokhtar said...

heeee kuantan mmg da pkai yg gores, haaa dlu msty ngelat2 ni.. huhu kn?

Aeen said...

paking berbayar ek...hehehe.....naseb la kat ofis aeen paking free...xyh pikir nak bayar...kih kih kih..

Amanina said...

kat tmpt sy memang dah guna yg gores2, tapi boleh je nak ngelat. haha.

tapi takyah ngelat lah kan. baik rugi 40 sen+ daripada kena saman. :)

iema... said...

bab ngelat Kupon tuh ieMa suka..
sbb ima slalu tolong wat untuk abah biLa weoll kuar sefamily..
jimat taw

Uchi kay-f @hmad said...

pndi DBKU tue...

MARIA LIZA said...

camne function bende ni???

eVa said...

nang xpat ngelat gik zie.. paksa berjimat mena pake kupon ya.. hahaha

kaizen said...

mengelat=mencuri... duit kupon tuh tok uruskn kebersihan parking... tok repair parking kalo berlobang... haih... jgn nk ngelat2 meh...

mr_mrs mikko said...

kat sini mmg guna ni kalo nak yg pukal trus...
tapiii bila dh habis, malas weh beli lagi..
at last, asal ada otis, baru bayar cari orang dbkk.
hihi

AmirFX said...

Grrr.. Geram nangga parking kupon kedak tok ehhh... Mun gores tek menang keta sekpa juak...

Ardini Humaira said...

baguih2. barulah lehh elakkan dari di saman :D

Bui Junaidi said...

hahaha..mun kupon parking dolok,leh pakey byk kali nk owh..tok mun dh gores dan menang tpaksa buang..huhu..spoilll...