Pemulaan Bulan Yg Mulia... Tingkatkan Pahala, Kurangkan DOSA Taw ^_-



Salam ramadhan uols yg beragam islam :) Ada yg tak puasa tak kat cnie??? Hehe...Zie puasa taw. Lom kena "peng peng kena tembak" lg...so takde alasan lah if tak puasa

^_- winkksss...





Sempena 1st day of ramadhan ni…zie nk ambil kesempatan utk ucapkan selamat berpuasa kpd rakan bloggers dan readers yg di sayangi. Terlebih dulu, zie nk minta maaf sekiranya...

...selama ini zie ada sakitkan hati uols dlm tidak disengajakan ek uols :)








Pssttt...stock kurma dlm ice box make sure jgn berkurangan ea uols. Utk berbuka karang ^_- Selamat berpuasa dari segi zahir dan batin taw :)

...dan selamat berlapar dan dahaga gak ea noks...hehe.












Blog Pilihan Entry Ini
::::::>::::::
Beauty & Health Blogshop
-- Click SINI Sekiranya berminat
utk membeli korset for beauty & health.
Korset ni untuk org yg nak kurus, jaga
badan, sakit belakang, period pain, period
tak tentu, nak dapat anak dan byk lagi
untuk kesihatan badan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

Ena said...

salam ramadhan juga buat zie dan semoga sama2 dapat mempertingkatkan amalan dibulan yg penuh barakah ini.. :D

Aisumi Chan Kawa'i said...

selamat berpuasa kak..

...sWeeT uMi... said...

selamat berpose tuk zie dar umi (^_^)

Mr feckry said...

bagi yang nak kawen, banyakkan qiamulail

♥z@z@♥ said...

salam ramadhan yunk..

Aeen said...

selamat berpuas zie....:D

Farah Shamsudin said...

Selamat Berpuasa zie..

AmirFX said...

Salam Ramadhan juak untuk ktk dan seisi keluarga..

Zura said...

selamat berpuasa zie..

pRincESs_N said...

selamat bpuasa zie...

Myra Jay said...

Selamat berpuasa Yank... :)
Sama2lah kita tingkatkan amalan & moga amalan diterima oleh Allah SWT :)

SyUhAdA said...

slmt bpuasa jgk kak zie..

zuneta said...

sakitnya hati zu...smpai hati zie...hehe...selamat berpuasa jgk...

[sutera kasih] said...

kmk pun mintak maaf juak kak if sepanjang kita knl dlm blog, ada terkasar bahasa ka..selamat berpuasa kak :)

AJ said...

Salam Ramadhan utk Zie jugak..moga2 dpat elakkan "peng peng kena tembak" keh keh keh??