Pencarian Butang Baju Melayu



Haaaa Zie skrg nak cari butang baju melayu utk dillah. Nak kasi dia as a suprise gift..hehe. Tp malas nk merayap gi cari. So siapa yg ada jual butang baju melayu secara online...meh meh...cepat bagi zie ur links ek.

Zie nk skodeng. Mane tahu ada yg zie berkenan n beli karang :D









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CIKGU LANGSING BLOGSHOP
-- Click SINI Blog Cikgu Langsing adalah
blog online yang menjual pelbagai produk
kecantikan & slimming dengan harga yang
berpatutan ^_^

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

ZYASH said...

Akak nak carik butang baju melayu yang macam mane??

Redbloodsnow said...

ZYASH
-->apa² pattern la. bagi akak tgk dulu la. if zyash tahu mane² blogshop yg jual butang tu, just bg akak dia nyer URL je ea

♥z@z@♥ said...

dah beli tuk hubby td..20hinggit jek..hehe

Myra Jay said...

Yunk, nanti syer ye link tu, nk gak beli.. :)

BeeWhiteRoses said...

kak zie..kmk ada yg jenis kristal mpun..jenguk sitoklah k...-->http://www.facebook.com/media/set/?set=a.214894448559957.53808.100001182101674

AmirFX said...

Awal juak ehshss.. Haha.. Kmk lom start gik crik..

zuneta said...

kat FB - http://www.facebook.com/butangbajumelayu

ni button planet...servis cepat..zu prnah beli dari diorang

http://buttonplanetent.blogspot.com/2011/07/new-butang-baju-melayu-from-sabah.html

ni lagi...

http://jumria-goodstuff.blogspot.com/2011/05/gelang-kristal-rm-10.html

ni pun ok jgk...zu beli tasbih dari dia...

http://mazsacrystal.wordpress.com/2011/08/04/butang-baju-melayu-cat-eyes/

jejalan la zie..if belum singgah lagi...tapi tgk serupa je semua...harga je mungkin berbeza

mr_mrs mikko said...

aku rasa kalo keta ko dah kuar kan yaaaang,
onfirm ko merayap mncari tu kaaaan.
hahahha

Cik Rose Cute said...

Wah...pilih butang baju melayu nampak...hihihi

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..mek dah meli k minie

ana apez said...

ya ampunnn..
baru ana teringat ana pon nak beli untuk mr husband.
dah jadi wife bley lupe plak, sebelum ni (belum jadi wife lgi) 5 tahun belikan die butang baju raya tahun ni bley lupe plak. hehehehe

Ardini Humaira said...

aku pon ngan cari butang bj melayu gak yunk. bpinau biji mata hehe

Redbloodsnow said...

BEE AND WHITE ROSES
-->> mek x dpt bukak link di berik ktk yg dear. nya appear broken :(

zh-ena said...

ena nak beli di Avon jea..cantik gak