Rasa Cam Malassssss Je Nak Gi Kerja



Ya ALLAHHHHH...mengantuknya mata zie pagi niiiiiiiii uols. Bgn sahur td, time mkn pun mata asyik tertutup² je..adoiyaiii. Bdn plak tak yah citer lah, rasa cam baru lepas bekerja di sawah padi kau! Letih bukan main lg :(

...Nak hirup nescafe, tak leh. Sudahnya tahankan aje lah mata berkulat ngantuk :( alahaiiii, dugaan sungguh pagi ni.











Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

Qaseh said...

hu huu...baru puasa ke 11 zie...

dak eina said...

bangun sis!! keje keje keje :P

mMoOnN aAlLeEaA said...

kamek pun ngantuk tok zie.dlm kereta tadik dari rumah ke opis pejam jak mata dah

...sWeeT uMi... said...

semangat skit zie...bgn2..keje keje

mr_mrs mikko said...

hihi. kesiannya diaaaa..
pigi cuci muka wei. bangun!

GnieSyazni said...

zie..bos dtg..bangun2...hehe

sweethOneY said...

hee lunch hour krg nap la kejap yunk

Cik Rose Cute said...

Nie gantuk dah tahap gaban!!! hihihi...Jangan jatuh dari kerusi dah....

ArELeEz said...

t'lebih carbohidrat kot. he3..

Ardini Humaira said...

semalam aku ponteng kelas jam 5-7. syhhhhh haha

Myra Jay said...

Samalah Myra yunk, bulan posa selalu ngantuk, tak sabar nak tunggu lunch hour sebab nak tidoq ;)

Zura said...

jgn malas2 anak dara..

Uchi kay-f @hmad said...

uikkkkkkk nyenyaknye tidur...

AmirFX said...

Mbak cuci muka jak.

zuneta said...

zu pun nak tumpang tido...hehe..